Vanemad naised toituvad kõige tervislikumalt

Toiduliidu tellimusel möödunud aasta sügisel valminud uuringust selgus, et suurem osa eestimaalastest peab oma igapäevast toitumist rohkem või vähem tervislikuks, kirjutab Tarbija 24.

Teadlikult toitub tervislikult seejuures 12 protsenti küsitletutest ning üldiselt peab oma igapäevast toitumist tervislikuks veel 51 protsenti.

Samuti selgus uuringust, et mida vanemad inimesed on, seda tervislikumalt nad enda hinnangul toituvad. Naised pööravad meestega võrreldes suuremat tähelepanu sellele, mida suhu pistavad: naistest peab oma toitumist tervislikuks kokku 70 protsenti, meestest aga 55.

üllatuslikult selgus, et Tallinna elanikud peavad oma toitumist tervislikumaks kui maa-asulate elanikud, mis uuringut tutvustanud Faktum & Ariko uuringute juhi Kalev Petti sõnul võib olla seotud toiduainete kehvema valikuga maakohtades.

Samas võib see tuleneda ka sellest, et tallinlased on sunnitud kiire elutempo tõttu oma toitumise peale rohkem mõtlema ning neid inimesi, kes tervisliku toitumise nimel rohkem vaeva näevad ja sellele tähelepanu pööravad, on lihtsalt rohkem, kuigi maakohtades ei pruugi inimesed vähem tervislikult toituda.

Teistpidi võib see aga olla tingitud ka pealinlaste parematest rahalistest võimalustest, mis lubavad valida spetsiaalselt tervisele kasulikumat toitu.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Nelja Energia AS otsib BÜROOJUHTI

Manpower OÜ

19. november 2017

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine