Inimesed on homse suhtes ebakindlad

Aprillis viis rahvusvaheline uuringufirma GfK läbi tarbijauuringu, millest selgus, et Eesti elanike hinnangul toovad ka järgmised kuus kuud kaasa majandusliku olukorra halvenemise nii riigi kui ka üksikisiku tasandil.

Igast viiest vastanust neli olid veendumusel, et riigi majanduslik olukord on viimase kuue kuu jooksul märkimisväärselt või mõnevõrra halvenenud. Kolm inimest viiest arvas, et ka järgmised kuus kuud majanduses toovad riigi jaoks kaasa senisest veelgi halvemad olud.

Kui üldist majanduslikku olukorda riigis nähti viimase poole aasta jooksul väga tumedates toonides, siis ka isiklikus sfääris hindasid majandusliku situatsiooni märkimisväärselt või mõnevõrra halvenenuks kolm inimest viiest. Samas, viiest kaks leidsid, et nende finantsolukord ei ole viimase kuue kuuga muutunud.

Keskmisest enam on oma pere finantsolukorra halvenemist tunnetanud tööeas inimesed vanuses 26-60 aastat, samuti sagedamini pigem mitte-eestlased.

Järgmise kuue kuu perspektiivis ennustas oma pere majandusliku olukorra püsimist samal tasemel iga teine vastunu, olukorra halvenemist nägi aga ette iga kolmas.

Oma pere finantsseisundi tulevikku nägid pessimistlikuna keskmisest sagedamini 46-60 aastased inimesed, samuti kõrgharidusega inimesed ning pigem mitte-eestlased. Keskmisest optimistlikumalt näevad oma pere tulevikku samas noored, vanuses 15-25 aastat.

Osale arutelus

 • Maria Kupinskaja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine