Firmakaunitar 2009 finaal juba sel reedel Club Parlamendis!

Ootame kõiki Firmakaunitar 2009 suurejoonelisele finaalüritusele 19.juunil Club Parlamendis, kus aužurii valib 10 kaunitari seast välja selle kõige kaunima ja taibukama, keda pärjatakse tiitliga "Firmakaunitar 2009".

Aužuriisse kuuluvad:

Martin Reim - Martin Reimi Jalgpallikool, 157 mängu Eesti koondises

Katrin Rannaväli - EMA Model Managment juht

Diana Arno - Miss Estonia 2009

Victoria Kass - Baltic Models

Tiina Jantson - Sixtina

Arne Niit - moekunstnik

Argo Ader - kulturist, Tantsud Tähtedega 2008 võitja

Valdo Randpere - firmajuht, muusik

Aužuriid aitab raskete valikute juures veel firmade žurii, kuhu kuulub 10 firma esindajad: Kinkston Kingiagentuur, Laulasmaa Resort, Stiili ja Meigikool, Tallink Hotels, Mosaic, Weekend.ee, Tridens, Kalev Chocolate Factory, Teabeliin (1188 Infoabi), Ajakiri Director

 

ülipingeline eelvoor on saanud lõpplahenduse, 10 kaunitari on jõudnud finaali!

 

Internetiportaali Weekend.ee ametlik hääletamine lõppes 11.06.2009 kell 24:00 ja selle tulemusena on reedel Club Parlament finaalis: Helena, Kristiina, Laura, Julia, Katrin.

Lisaks valisid züriiliikmed finaali Marleen, Anastasia, Merily, Jaana ja Kady (Sportlandist). Järjekord ei ole paremusjärjestuses! Kaunitare on võimalik näha siit: http://www.weekend.ee/?gid=2749

 

Žüriisse kuulusid: Marko Kristal, Victoria Kass, Katrin Rannaväli, Diana Arno, Monika Tuvi, Katrin Väli, Jaan Kirsipuu, Lauri Pihlap, Martin Reim, Adre Lidvest. Žuriis oli firmadest esindatud: Laulasmaa Resort, Stiili ja Meigikool, Tallink Hotels, Mosaic, Restoran-Lounge Pärl, Weekend.ee, Tridens, Kalev Chocolate Factory, 1 Partner Kinnisvara, Sekretar.ee.

 

Firmakaunitari peaauhinnaks on vastavatud Laulasmaa Resort luksuslik kinkekaart väärtuses 10 000 krooni! Teise koha auhinnaks on Stiili ja Meigikooli poolt Bellapierre 100% mineraalse profikosmeetikatooted üle 6000 krooni väärtuses. Kolmas koht saab kvaliteetse kontorirõivabrändi Mosaic kinkekaardi.

 

Lisaks: Tallink Hotels Spa kinkekaardid, ajakiri Director tellimused, Restoran-Lounge Pärli isuäratav kinkekaart, PMP professionaalsed fotosessioonid, luksuslikud autosõidud Jüri Mägi Limousine Service.

 

Täname: Kinkston Kingiagentuur, Ruf Eesti AS, Tantsu- ja meelelahutuse agentuur PMP, 1188 Infoabi, Qualitylife, sekretar.ee, veebilehed.com, Kreisifilm, Kalev Chocolate Factory.

 

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara