ÄP restoranitest: Museum hiilgab stiilsusega

Restoran-lounge'i Museum hakati trendipaigaks nimetama juba enne avapidu. Avapidu andis tunnistust kogenud tegijatest - sära ja glamuuri, kuulsusi ja kuulsusekesi jätkus igasse meediakanalisse.

Õnneks pole tegemist blufiga - toit ja veinikaart on tõesti suurepärased.

Menüü püüab meeldida korraga kõigile ja imede ime - saab sellega ka hakkama. Hamburgerisööjad saavad hamburgeri, suÅ?isööjad oma suÅ?i, Aasia köögi fännidele on omad road ja Euroopa klassikutele omad. Kõik kvaliteetsed, stiilipuhtad, ühtaegu maitsekad ja maitsvad.

Et menüüst ülevaadet saada, läheb vaja päris mitut sööjat. Euroopalikust valikust proovisime ära tomatikreemsupi kitsejuustuga, kergelt suitsutatud pardifilee õuntega ja Å?okolaadi-fondant'i. Kõik said maksimaalsed maitse- ja stiilipunktid: tomatisupp oli viimistletud maitsega ja tavalisest märksa pehmem, pardi küpsusaste ja kvaliteet suurepärased, fondant tõeline unelm.

Et pardi juurde parimat veini sobitada, küsisime nõu ettekandjalt. Ettekandja alustas kaugelt: "Kas te soovite valget või punast veini? Kas kuiva või magusat?" Selgitasime: "Me tahame pardi juurde veini, mida te soovitate?" Vastuseks: "Aga millist te tahate?"

Nii olekski dialoog võinud kestma jääda, lõime käega ja otsustasime ise ära. Oli siin tegemist keeleprobleemiga või millegi muuga, aga tippkokkade tipproogadega selline saamatus kokku ei sobinud. Valitud vein, muide, osutus suurepäraseks.

Toidust edasi rääkides kiidaks veel hamburgerit: labane tänavatoit oli lihvitud hõrguks ja noobliks ning seda oli paraja pearoa kogus. Eriliseks lemmikuks osutus aga wakame-vetika- ja värskekurgisalat - see oli värske, krõmps ja mõõdukalt terav.

Saia-leivakandikut käis ettekandja meile korra pakkumas. Teist korda ta enam ei tulnud, pidime ise minema ettekandjat otsima. Kui supi juurde üks saiakäär saadud, siis prae juurde võiks ju ikka veel pakkuda. Leivad-saiad olid suurepärased, täiesti erilised.

Museumi joogikaarti on tore lugeda, see on pikk ja asjatundlikult koostatud. Veinid, aperitiivid, kokteilid, kanged napsid, isegi teed - suurepärane valik! Kahju, et ettekandja seda esitleda ei osanud. Lisaks veinile tekkis arusaamatus ka likööriga: kui küsisime Grand Marnier'd, ütles ettekandja, et seda ei ole, aga vähemalt koduleheküljel olev joogikaart kinnitab, et peaks olema küll.

Museumi sisekujundus on palju kiitust saanud. Stiilselt kujundatud, aga mitte eriti hubane. Kahekesi läheks pigem mujale, Museumi võiks tulla suurema seltskonnaga. Kõige mõnusamad on suurte poolkaarekuuliste diivanitega ümmargused lauad, mille taha sobitub kümneliikmeline seltskond paremini kui kahe-kolmene.

Sisekujunduses on piisavalt viiteid kunagisele tuletõrjemajale, et restoran-lounge'i nimetust põhjendada. Kas just päris tuletõrjemuuseum, aga midagi sinnapoole küll.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara