Ettevõtted loobuvad suvepäevade korraldamisest

Arileht.ee korraldatud küsitluse põhjal loobub enamik küsitletud ettevõtteid ja asutusi suvepäevadest ja jätab suviste meelelahutusürituste läbiviimise töötajate endi kanda.

Näiteks rohkem kui tuhande töötajaga elektroonikahiiu ABB Eesti haru kõiki töötajaid hõlmavaid suvepäevi sel aastal ei korralda. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi Sven Sommeri sõnul korraldavad suvepäevi aga ettevõtte töötajad üksuste kaupa ise, kes teeb mõnetunnise grilliürituse üksuse hoovi peal, kes ühepäevase sisekoolituse.

ürituste väljast sisse ostmist pidas Sommer heade aegade luksuseks. Tema sõnul sunnivad keerulised ajad leidlikkust üles näitama. "Praegu on võimalus teha isegi parem üritus, kui siis, kui kõik oli kinni makstud."

Selle asemel, et ära jätta, tuleks Sommeri hinnangul suvepäevade korraldamist ühel või teisel kujul kindlasti jätkata. "Kui järjepidevus kipub ära kaduma, on traditsioone keeruline taastada," sõnas ta.

Elisa Eesti suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul kommunikatsiooniettevõte sel aastal majanduslikel põhjustel suvepäevi läbi ei vii. "Küll aga pidasime juuni alguses traditsioonilist Elisa perepäeva Nõmme spordikeskuses, kus töötajad said osaleda koos laste ja kaasadega," rääkis Raiski.

Ka Eesti Raudtee ei pea sel aastal suvepäevi.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja rahandusministeeriumi esindajad ütlesid, et ministeeriumide suvepäevad toimuvad töötajate initsiatiivil.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

KAAMOS GROUP otsib BÜROOJUHTI

Kaamos Group OÜ

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara