Ettevõtted loobuvad suvepäevade korraldamisest

Arileht.ee korraldatud küsitluse põhjal loobub enamik küsitletud ettevõtteid ja asutusi suvepäevadest ja jätab suviste meelelahutusürituste läbiviimise töötajate endi kanda.

Näiteks rohkem kui tuhande töötajaga elektroonikahiiu ABB Eesti haru kõiki töötajaid hõlmavaid suvepäevi sel aastal ei korralda. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi Sven Sommeri sõnul korraldavad suvepäevi aga ettevõtte töötajad üksuste kaupa ise, kes teeb mõnetunnise grilliürituse üksuse hoovi peal, kes ühepäevase sisekoolituse.

ürituste väljast sisse ostmist pidas Sommer heade aegade luksuseks. Tema sõnul sunnivad keerulised ajad leidlikkust üles näitama. "Praegu on võimalus teha isegi parem üritus, kui siis, kui kõik oli kinni makstud."

Selle asemel, et ära jätta, tuleks Sommeri hinnangul suvepäevade korraldamist ühel või teisel kujul kindlasti jätkata. "Kui järjepidevus kipub ära kaduma, on traditsioone keeruline taastada," sõnas ta.

Elisa Eesti suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul kommunikatsiooniettevõte sel aastal majanduslikel põhjustel suvepäevi läbi ei vii. "Küll aga pidasime juuni alguses traditsioonilist Elisa perepäeva Nõmme spordikeskuses, kus töötajad said osaleda koos laste ja kaasadega," rääkis Raiski.

Ka Eesti Raudtee ei pea sel aastal suvepäevi.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja rahandusministeeriumi esindajad ütlesid, et ministeeriumide suvepäevad toimuvad töötajate initsiatiivil.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine