Enim ostetakse viinerit, keeduvorsti ja värsket liha

Sellel aastal kasvab viinerite, keeduvorstide, hakkliha ja värske liha populaarsus, ütles Äripäevale Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Liina Jaanson.

"Sel aastal iseloomustavad lihaturgu viinerite ja keeduvorstide populaarsuse kasv ning kallimate kategooriate, nagu seda on singid ja suitsuvorstid tarbimise langus, mis on tingitud majanduse jahtumisest ning tarbijate sissetulekute vähenemisest," rääkis Jaanson.

"Juba eelmise aasta lõpust alanud hakkliha ja värske liha populaarsuse kasv on jätkunud ka 2009. aasta esimesel poolaastal," märkis ta ning lisas, et põhjuseks on paljuski asjaolu, et inimesed on hakanud enam ise kodus süüa valmistama ning värske hakkliha on soodne ja lihtne võimalus valmistada perele maitsvat ja mitmekesist toitu.

Lihaturg suvetoodete seisukohast on marinaadis lihade koguturg võrreldes eelmise aastaga langenud 14%. Siiski kinnitab Jaanson, et Rakvere grill-lihad on turuliidrid.

Osale arutelus

  • aripaev.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Värske ja erakordselt särav koht stiilseks firmapeoks – Olympic Casino Olümpia

Smokingus härrad, õhtukleitides daamid, bigbänd, kabaree, särisev pinge Black Jacki lauas ja erutav kõlin automaadisaalis – ei, see pole James Bondi uue filmi treiler, vaid firmaüritus Tallinna kõige põnevamas peokohas, Olympic Casino Olümpias.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara