Enim ostetakse viinerit, keeduvorsti ja värsket liha

Sellel aastal kasvab viinerite, keeduvorstide, hakkliha ja värske liha populaarsus, ütles Äripäevale Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Liina Jaanson.

"Sel aastal iseloomustavad lihaturgu viinerite ja keeduvorstide populaarsuse kasv ning kallimate kategooriate, nagu seda on singid ja suitsuvorstid tarbimise langus, mis on tingitud majanduse jahtumisest ning tarbijate sissetulekute vähenemisest," rääkis Jaanson.

"Juba eelmise aasta lõpust alanud hakkliha ja värske liha populaarsuse kasv on jätkunud ka 2009. aasta esimesel poolaastal," märkis ta ning lisas, et põhjuseks on paljuski asjaolu, et inimesed on hakanud enam ise kodus süüa valmistama ning värske hakkliha on soodne ja lihtne võimalus valmistada perele maitsvat ja mitmekesist toitu.

Lihaturg suvetoodete seisukohast on marinaadis lihade koguturg võrreldes eelmise aastaga langenud 14%. Siiski kinnitab Jaanson, et Rakvere grill-lihad on turuliidrid.

Osale arutelus

  • aripaev.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine