Saaremaal hakati tootma vanu häid lehmakomme

Eelmisest nädalast on Nasva Pagari endises tootmishoones täies hoos nõukogudeajast pärineva retsepti järgi valmistatud lehmakommide tootmine.

"See on see kõige ehedam, täpselt nõukogudeaegse retsepti järgi valmistatud Lehmake,"? tutvustas Saaremaal lehmakommide tootmise käivitanud Viru Kaubanduse esindaja Urmas Velleste uhkusega oma sõrmede vahel ilutsevad punases paberis kompveki ja lisas lõbusalt: "Loodetavasti teatakse varsti Saaremaad peale vee, viina ning liha-ja piimatoodete ka maitsvate lehmakommide poolest."?

Huvi taas elluäratatud ja nõukaajal lapsepõlve nautinud inimestele tuttava maitsega kommi järele on Velleste sõnul üle ootuste suur olnud, kirjutab Meie Maa. Huvi kinnituseks on praeguseks sõlmitud lepinguid 15 000 kilo kommide müügiks kuus, kusjuures müük toimub ikkagi vaid Tallinnas ja Saaremaal on üksnes kommide tootmine, märkis Velleste.

Tootmismahtu on plaanis esialgu kasvatada 20 tonnini kuus ja kui kõik sujub, kavatseb Velleste tööle võtta senise kaheksa töötaja kõrvale veel sama palju töötajaid, et saaks tootmist alustada kahes vahetuses.

Osale arutelus

  • aripaev.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara