Madonna kontserdiööl on hotellide hinnad laes

Madonna kontserdile järgnevaks ööks leidus eile vabu tube vaid neljas Tallinna hotellis, kuhu pakutavate tubade arv oli kuni kuus korda kallim kui Helsingis.

Pilk hotellireserveerimisportaali booking.com näitab, et 4. augusti ööl pole Tallinnast 100 kilomeetri raadiuses peaaegu üheski Eesti hotellis vaba tuba ning viimaste kohtade eest küsitakse hingehinda.

üleeile pakkusid Tallinnas tuba kahele üheks ööks koos hommikusöögiga veel vaid Reval Hotell Olümpia (4678 krooni), Viru tänaval Baltic Hotel Vana Viru (4615), Toompuiesteele jääv Hotell von Stackelberg (6180) ning Scandic Hotell Palace Vabaduse väljakul (5570). Eile pärastlõunaks olid neist alles vaid Palace"™i ja von Stackelbergi pakkumised - kummaski vaid üks tuba.

Seevastu 5. augusti ööks leiab ööbimisvõimaluse juba enamikust Tallinna hotellidest ja mitu korda odavamalt.

Olümpia hotelli nimetuks jääda soovinud töötaja sõnul oleneb hind alati maja täituvusest ja selline poliitika on hotellil juba aastaid, kelle sõnul on kõrge hinna põhjus tõepoolest Tallinnas toimuv Madonna kontsert.

Osale arutelus

 • Õhtuleht

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine