Richard Branson: naudi kõike, mida teed!

Maailma ühe kuulsama ettevõtte Virgin juht ja omanik Richard Branson on mees, kes juhib ettevõtte rohkem kui 200 haruäri täiesti erilisel moel. Hoolimata toatäiest sekretäridest paneb ta oma kohtumised tallele narmendavasse pabermärkmikku ning kritseldab ideed ja telefoninumbrid sinna või teinekord lausa käe peale. Ta kulutab väga palju aega rääkimisele ja mõnikord ka lihtsalt ajaveetmisele oma töötajatega.

Bransoni Virgin erineb teistest maailma ettevõtetest. Bransoni ettevõtted, sh Virgin Atlantic, Virgin Drinks, Virgin Megastores, Virgin Mobile ning hiljuti alustanud Virgin America lennufirma pakuvad klientidele mis tahes teenuseid alates laulatamisest, viina ning mobiiltelefonide müügist kuni inimeste majutamiseni erasaarel ja massaažini lennul üle ookeani.

Erinevalt teistest moodsatest tegevjuhtidest paistab Bransonil olevat ka majanduslanguse ajal lõbus. Harva möödub päev ilma Virginiga seotud peota või avaliku vigurita. Näiteks ehmatas ta kord Boeing 747 pardal reisijaid stjuardessikostüümis, teinekord sukeldus lennuki vahekäiku, kandes kummiülikonda, maski ja hingamistoru.

üks lugeja esitas Bränsonile tema blogis küsimuse: kuidas ta suudab oma aega juhtida? Kindlasti kannatab ta suure stressi all? Branson vastab, et tegelikult pole tal kunagi erilist stressi ja soovitab sellest hoidumiseks: naudi kõike, mida teed!

Vaata vastust Richard Bransoni blogist.

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara