Richard Branson: naudi kõike, mida teed!

Maailma ühe kuulsama ettevõtte Virgin juht ja omanik Richard Branson on mees, kes juhib ettevõtte rohkem kui 200 haruäri täiesti erilisel moel. Hoolimata toatäiest sekretäridest paneb ta oma kohtumised tallele narmendavasse pabermärkmikku ning kritseldab ideed ja telefoninumbrid sinna või teinekord lausa käe peale. Ta kulutab väga palju aega rääkimisele ja mõnikord ka lihtsalt ajaveetmisele oma töötajatega.

Bransoni Virgin erineb teistest maailma ettevõtetest. Bransoni ettevõtted, sh Virgin Atlantic, Virgin Drinks, Virgin Megastores, Virgin Mobile ning hiljuti alustanud Virgin America lennufirma pakuvad klientidele mis tahes teenuseid alates laulatamisest, viina ning mobiiltelefonide müügist kuni inimeste majutamiseni erasaarel ja massaažini lennul üle ookeani.

Erinevalt teistest moodsatest tegevjuhtidest paistab Bransonil olevat ka majanduslanguse ajal lõbus. Harva möödub päev ilma Virginiga seotud peota või avaliku vigurita. Näiteks ehmatas ta kord Boeing 747 pardal reisijaid stjuardessikostüümis, teinekord sukeldus lennuki vahekäiku, kandes kummiülikonda, maski ja hingamistoru.

üks lugeja esitas Bränsonile tema blogis küsimuse: kuidas ta suudab oma aega juhtida? Kindlasti kannatab ta suure stressi all? Branson vastab, et tegelikult pole tal kunagi erilist stressi ja soovitab sellest hoidumiseks: naudi kõike, mida teed!

Vaata vastust Richard Bransoni blogist.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara