Rimi hakkas müüma maheköögivilja

Rimi Eesti Food teatas koostöö alustamisest maheköögivilju tootva Kiltsimäe taluga ning lisas oma tootesortimeti sünteetiliste kemikaalide ja geneetiliselt muundatud organismideta kasvatatud ja töödeldud köögiviljad.

Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul eelistab Rimi eestimaiseid tootjaid, sest soovib toetada nii Eesti majandust kui ka arvestada tarbijate eelistustega. Lisaks on ökosõbrad varasemad Rimi vahendatud mahetooted hästi vastu võtnud, mis andis julguse mahetoodete osakaalu kauplustes suurendada.

Mägioja ütles, et paraku ei suuda väiketootjad suuri kaubanduskette järjepidevalt varustada, oma osa on ka Eesti kliimal, mis ei võimalda tootjal aastaringselt kõiki köögi- ja puuvilju kauplustele tarnida.

Terve möödunud talve olid Rimi kaupluste köögiviljade valikus kodumaise päritoluga kartul ja peet. "Suvisel ajal on Eesti köögi- ja puuviljade sortiment ulatuslikum ja omalt poolt püüame pakkuda kõike, mida vähegi kasvatatakse ning mida talumehed meile pakuvad," lisas turundusjuht.

"Meie talu toodangust on kauplustes saada pakendatud koorimata ja kooritud porgandit, kaalikat, kartulit, toorest ja keedupeeti ning ühepajatoidu segu," rääkis Kiltsimäe talu peremees Margus Lille. Talu pakub hooajaliselt ka lehtsalatit, tilli ja redist.

Lille sõnul on mahetooted välismaistest köögi- ja puuviljadest küll mõnevõrra kallimad, kuid hinnavahe korvab mahetoodangu kemikaalipuhtus.

Kiltsimäe mahetalu köögiviljad on müügil viies Tallinna Rimis: Rimi Norde Centrum, Rimi Kaubahall, Rimi Mustakivi, Rimi ülemiste ja Rimi Haabersti. Rimi kauplustes on müügil Kiltsimäe talu värske kurk, hapukurk, roheline sibul ja ühepajatoit. Kiltsimäe mahetalu toodete pakenditel on EL mahemärk, mis näitab, et tegemist on riiklikult kontrollitud mahepõllumajanduse toote

Osale arutelus

 • aripaev.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara