Homme Kõrvemaa Rattamaratonile!

Homme toimuv Sportland Kõrvemaa Rattamaraton toob starti nii arvukalt harrastajaid kui ka hulgaliselt Eesti tippsõitjaid. Selle aasta viimasele suurele rattamaratonile on tulemas ligi 1000 sõitjat.

Favoriitidest on hetkel registreerinud Jaan Kirsipuu CFC Spordiklubist, Helmet Tamkõrv ja Alges Maasikmets klubist Extreme Sport jt. Naistest läheb favoriidina starti Maaris Meier Investment Agency Pro Teamist.

Harrastajatel tasub tulla kogu perega, et teha veidi sporti ja nautida suurepärast Kõrvemaa loodust.

Sportland Kõrvemaa Rattamaraton toimub laupäeval, 26. septembril. Stardi- ja finishipaik on Kõrvemaa Suusa- ja Matkakeskuses.

Päev algab kell 11.30 Haribo lastesõitudega. Lastesõitudele on registreerimine kohapeal ja tasuta. Koos lastega väntab kaasa kõigile tuntud Tibu alias Venno Loosaar. Kõik lapsed saavad lõpetades diplomi, auhinna, joogi ja maiustuse sponsoritelt.

Kell 12 antakse põhisõidu, 40 km distantsi, start.

Kolmveerand tundi hiljem, kell 12.45, lähevad rajale 18 km harrastussõitjad.

Rajad kulgevad sügisese Kõrvemaa kaunil maastikul ja on kõigile jõukohased. Kes pole veel jõudnud ennast registreerida, siis seda saab teha internetis aadressil www.jooks.ee, samuti kohapeal võistluspäeva hommikul.

Sportland Kõrvemaa Rattamaraton tõmbab joone alla neljandat korda peetavale Sportland Kõrvemaa Nelikürituse nimelisele sarjale. Nelikürituse kavva kuulusid sel aastal 7. veebruaril toimunud Kõrvemaa Suusamaraton, 25. aprillil toimunud Kõrvemaa Kevadjooks ja 18. juulil aset leidnud Kõrvemaa Triatlon. Kolme osavõistluse järel on liidrid Crafti esindaja Risto Roonet ja Signe Parm.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara