Homme Kõrvemaa Rattamaratonile!

Homme toimuv Sportland Kõrvemaa Rattamaraton toob starti nii arvukalt harrastajaid kui ka hulgaliselt Eesti tippsõitjaid. Selle aasta viimasele suurele rattamaratonile on tulemas ligi 1000 sõitjat.

Favoriitidest on hetkel registreerinud Jaan Kirsipuu CFC Spordiklubist, Helmet Tamkõrv ja Alges Maasikmets klubist Extreme Sport jt. Naistest läheb favoriidina starti Maaris Meier Investment Agency Pro Teamist.

Harrastajatel tasub tulla kogu perega, et teha veidi sporti ja nautida suurepärast Kõrvemaa loodust.

Sportland Kõrvemaa Rattamaraton toimub laupäeval, 26. septembril. Stardi- ja finishipaik on Kõrvemaa Suusa- ja Matkakeskuses.

Päev algab kell 11.30 Haribo lastesõitudega. Lastesõitudele on registreerimine kohapeal ja tasuta. Koos lastega väntab kaasa kõigile tuntud Tibu alias Venno Loosaar. Kõik lapsed saavad lõpetades diplomi, auhinna, joogi ja maiustuse sponsoritelt.

Kell 12 antakse põhisõidu, 40 km distantsi, start.

Kolmveerand tundi hiljem, kell 12.45, lähevad rajale 18 km harrastussõitjad.

Rajad kulgevad sügisese Kõrvemaa kaunil maastikul ja on kõigile jõukohased. Kes pole veel jõudnud ennast registreerida, siis seda saab teha internetis aadressil www.jooks.ee, samuti kohapeal võistluspäeva hommikul.

Sportland Kõrvemaa Rattamaraton tõmbab joone alla neljandat korda peetavale Sportland Kõrvemaa Nelikürituse nimelisele sarjale. Nelikürituse kavva kuulusid sel aastal 7. veebruaril toimunud Kõrvemaa Suusamaraton, 25. aprillil toimunud Kõrvemaa Kevadjooks ja 18. juulil aset leidnud Kõrvemaa Triatlon. Kolme osavõistluse järel on liidrid Crafti esindaja Risto Roonet ja Signe Parm.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara