Uus rubriik õpetab, kuidas juhtida inimesi

Sekretar.ee toob alates sellest nädalast oma lugejate ette Inimeste Juhtimise blogi, kus koolitusfirma Duende juht, konsultant ja koolitaja Tiina Drui kirjutab sellest, kuidas läbimõeldud juhtimise abil töötajaid inspireerida ning luua ettevõttes tõeliselt tugev ja positiivsest vaimust kantud meeskond.

Tiina Drui on oma põhifookuse suunanud ühele äritegevuse olulisemale elemendile - tipptasemel klienditeeninduse arendamisele.

"Mulle on alati tundunud, et teenindusteema on palju laiem kui seda tavaliselt tõstatatakse. Mulle meeldib rohkem mõelda, et teenindamine on iga tegevus, mille tulemus on suunatud teisele inimesele.  Enamikul inimestest on palju rohkem võimeid, kui nad kasutavad. Duende koolituste mõte on inspireerida inimesi enda ja teiste inimlikku potentsiaali avama ja seda tõhusalt tööle panema,"? rääkis Tiina Drui sellest käima panevast jõust, mis teda samm haaval koolitaja elukutseni juhatasid ning miks ta tunneb vajadust oma mõtteid ka blogiveergudel jagada.

"Inimesed, kes on minu koolitustel käinud, on neid kõrgelt hinnanud. "Tahan olla parem inimene. Tahan jälle tööd teha ja usun oma firmasse" - need on olnud tõeliselt südant soojendavad read paljudelt koolituse tagasiside lehtedelt. Kokkuvõtvalt võin öelda, et Duende koolitustel osalejad on arvanud, et on leidnud tänu koolitusele varem lihtsalt tühjadele tundunud sõnadele hinge ja tähenduse, õppinud mõistma ühist eesmärki ja aktsepteerima pisut rohkem iseennast ja teisi. Looma häid suhteid nii oma meeskonnaliikmete kui klientidega."?

Tiina Drui jagab igal nädalal Inimeste Juhtimise blogis sekretar.ee lugejatele mõtteid nii maailma juhtivatelt organisatsioonikäitumise ja inimeste juhtimise teemadel mõtlejatelt kui ka tema enda praktikas tõestust leidnud ideedest õigete töötajate leidmisest, hoidmisest, innustamisest ja tunnustamisest ning suurepäraste tulemuste saavutamisest.

Tiina Druil on pikaajaline praktiline kogemus inimeste juhtimisel ja organisatsioonikultuuri süsteemsel arendamisel. Enne oma koolitusfirma loomist on ta olnud Olympic Entertainment Group `i personaliarenduse direktor, Mothercare Baltics tegevdirektor ja Nordic Hotel Forumi personali- ja koolitusjuht.

 

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara