Uus rubriik õpetab, kuidas juhtida inimesi

Sekretar.ee toob alates sellest nädalast oma lugejate ette Inimeste Juhtimise blogi, kus koolitusfirma Duende juht, konsultant ja koolitaja Tiina Drui kirjutab sellest, kuidas läbimõeldud juhtimise abil töötajaid inspireerida ning luua ettevõttes tõeliselt tugev ja positiivsest vaimust kantud meeskond.

Tiina Drui on oma põhifookuse suunanud ühele äritegevuse olulisemale elemendile - tipptasemel klienditeeninduse arendamisele.

"Mulle on alati tundunud, et teenindusteema on palju laiem kui seda tavaliselt tõstatatakse. Mulle meeldib rohkem mõelda, et teenindamine on iga tegevus, mille tulemus on suunatud teisele inimesele.  Enamikul inimestest on palju rohkem võimeid, kui nad kasutavad. Duende koolituste mõte on inspireerida inimesi enda ja teiste inimlikku potentsiaali avama ja seda tõhusalt tööle panema,"? rääkis Tiina Drui sellest käima panevast jõust, mis teda samm haaval koolitaja elukutseni juhatasid ning miks ta tunneb vajadust oma mõtteid ka blogiveergudel jagada.

"Inimesed, kes on minu koolitustel käinud, on neid kõrgelt hinnanud. "Tahan olla parem inimene. Tahan jälle tööd teha ja usun oma firmasse" - need on olnud tõeliselt südant soojendavad read paljudelt koolituse tagasiside lehtedelt. Kokkuvõtvalt võin öelda, et Duende koolitustel osalejad on arvanud, et on leidnud tänu koolitusele varem lihtsalt tühjadele tundunud sõnadele hinge ja tähenduse, õppinud mõistma ühist eesmärki ja aktsepteerima pisut rohkem iseennast ja teisi. Looma häid suhteid nii oma meeskonnaliikmete kui klientidega."?

Tiina Drui jagab igal nädalal Inimeste Juhtimise blogis sekretar.ee lugejatele mõtteid nii maailma juhtivatelt organisatsioonikäitumise ja inimeste juhtimise teemadel mõtlejatelt kui ka tema enda praktikas tõestust leidnud ideedest õigete töötajate leidmisest, hoidmisest, innustamisest ja tunnustamisest ning suurepäraste tulemuste saavutamisest.

Tiina Druil on pikaajaline praktiline kogemus inimeste juhtimisel ja organisatsioonikultuuri süsteemsel arendamisel. Enne oma koolitusfirma loomist on ta olnud Olympic Entertainment Group `i personaliarenduse direktor, Mothercare Baltics tegevdirektor ja Nordic Hotel Forumi personali- ja koolitusjuht.

 

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara