Uus rubriik õpetab, kuidas töösuhted heas korras hoida

Sekretar.ee toob alates järgmisest nädalast oma lugejate ette töösuhteid käsitleva Praktiliste töösuhete blogi, kus koolitusfirma Seletuskiri konsultant ja koolitaja Marko Torm kirjutab sellest, kuidas igapäevastes olukordades tööl enda teele sattuvaid tõkkeid ületada.

Omades tunnustatud juhtimiskogemust rahvusvahelisest eraettevõttest ja toimides igapäevaselt avaliku sektori siseaudiitorina, aitab Marko Torm personalitöötajatel, bürooassistentidel, juhiabidel, sekretäridel ja ka juhtidel praktiliste abinõude ja ettepanekute abil oma ülesannetega tõhusamalt ja tulemuslikumalt hakkama saada.

Teretulnud oma teadmisi värskendama on loomulikult kõik!

"Me ei näe vormistamise järele suurt vajadust. Meil on usaldus ja käed-jalad pidevalt tööd täis. Lihtsalt pole aega. Senini on kõik hästi läinud." - see on Marko Tormi sõnul paraku sage juhtide kirjeldus valitsevast olukorrast töösuhetes. Ja igal pool, mitte ainult Eestis.

Panustamine korrektsesse töö vormi juba töösuhte alguses hoiab hilisemas tööandja ja töövõtja sõltuvussuhtes ära palju tülikaid probleeme. Lisaks võimaldab see paremini organiseerida ka oma tööpäeva, töötada tulemuslikumalt ning luua ja säilitada häid suhteid.

"Vastupidisel käitumisel tekivad aga probleemid alati, kas varem või hiljem. Korrektsus, nõuetele vastavus ja läbimõeldud ning eesmärgistatud tegevus saavadki alati proovile pandud "ei tea kust" väljailmunud probleemide lahendamisel, mitte enne,"? rääkis Marko Torm oma kogemustest konsultandina. Blogis pöörame tähelepanu töösuhete juriidilisele poolele, unustamata seejuures õiguspraktika virr-varris ekslevat inimest. On ju inimene töökeskkonnas kõige suurem vara ja võimaluste allikas. Tema tegevused aga paratamatult ka kõige suuremaks riskiallikaks.

Koolitus- ja konsultatsiooniettevõte Seletuskiri Oü pakub peamiselt juhtimis- ja meeskonnakoolitust ning tööõigusalast konsultatsiooni. Nende koolitajate kliendibaas on muljetavaldav ja koolitajad ise pälvinud hulganisti positiivset tagasisidet. Olulise märksõnana tuuakse esile temaatika praktilist ja kaasakiskuvalt emotsionaalset käsitlust.

"Mul on heameel, et koos teiste koolitajatega saame jagada oma teadmisi ja valdkondlikku kogemust paljudele," ütleb Marko Torm ise.

Sekretar.ee lugejatele esitab Marko Toom uue "seletuskirja"? igal esmaspäeval.

Tule lugema!

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara