Uus rubriik õpetab, kuidas töösuhted heas korras hoida

Sekretar.ee toob alates järgmisest nädalast oma lugejate ette töösuhteid käsitleva Praktiliste töösuhete blogi, kus koolitusfirma Seletuskiri konsultant ja koolitaja Marko Torm kirjutab sellest, kuidas igapäevastes olukordades tööl enda teele sattuvaid tõkkeid ületada.

Omades tunnustatud juhtimiskogemust rahvusvahelisest eraettevõttest ja toimides igapäevaselt avaliku sektori siseaudiitorina, aitab Marko Torm personalitöötajatel, bürooassistentidel, juhiabidel, sekretäridel ja ka juhtidel praktiliste abinõude ja ettepanekute abil oma ülesannetega tõhusamalt ja tulemuslikumalt hakkama saada.

Teretulnud oma teadmisi värskendama on loomulikult kõik!

"Me ei näe vormistamise järele suurt vajadust. Meil on usaldus ja käed-jalad pidevalt tööd täis. Lihtsalt pole aega. Senini on kõik hästi läinud." - see on Marko Tormi sõnul paraku sage juhtide kirjeldus valitsevast olukorrast töösuhetes. Ja igal pool, mitte ainult Eestis.

Panustamine korrektsesse töö vormi juba töösuhte alguses hoiab hilisemas tööandja ja töövõtja sõltuvussuhtes ära palju tülikaid probleeme. Lisaks võimaldab see paremini organiseerida ka oma tööpäeva, töötada tulemuslikumalt ning luua ja säilitada häid suhteid.

"Vastupidisel käitumisel tekivad aga probleemid alati, kas varem või hiljem. Korrektsus, nõuetele vastavus ja läbimõeldud ning eesmärgistatud tegevus saavadki alati proovile pandud "ei tea kust" väljailmunud probleemide lahendamisel, mitte enne,"? rääkis Marko Torm oma kogemustest konsultandina. Blogis pöörame tähelepanu töösuhete juriidilisele poolele, unustamata seejuures õiguspraktika virr-varris ekslevat inimest. On ju inimene töökeskkonnas kõige suurem vara ja võimaluste allikas. Tema tegevused aga paratamatult ka kõige suuremaks riskiallikaks.

Koolitus- ja konsultatsiooniettevõte Seletuskiri Oü pakub peamiselt juhtimis- ja meeskonnakoolitust ning tööõigusalast konsultatsiooni. Nende koolitajate kliendibaas on muljetavaldav ja koolitajad ise pälvinud hulganisti positiivset tagasisidet. Olulise märksõnana tuuakse esile temaatika praktilist ja kaasakiskuvalt emotsionaalset käsitlust.

"Mul on heameel, et koos teiste koolitajatega saame jagada oma teadmisi ja valdkondlikku kogemust paljudele," ütleb Marko Torm ise.

Sekretar.ee lugejatele esitab Marko Toom uue "seletuskirja"? igal esmaspäeval.

Tule lugema!

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara