1:0 naiste kasuks

Mõtle, mis tunne Sul oleks, kui avastaksid hommikul riidekapist oma lemmikkleiti otsides, et seda polegi, sest Sinu teinepool on selle ise selga pannud... Võib vaid ette kujutada neid tigedaid meesisendeid, kes iga päev sama tunnet kogevad: naine on jälle lemmikteksadega minema hiilinud. Kahjuks pole mehi võimalik kuidagi lohutada, sest nn boyfriendi look on tulnud, et jääda. Selleks talveks kindlasti, kui mitte kauemaks.

Kõigepealt tõmbasime nende teksad jalga, siis laenasime pintsakut ja triiksärki. Ilma külmenedes poeme nende kampsunitesse. Naisi on haaranud hullus meesteriiete järele ja poe meesteosakonnad, mis varem olid naiste poolega võrreldes suhteliselt vaiksed kohad, on äkitselt ülerahvastatud. Millest see siis tuleb, et naised ennast meesteriietes niivõrd hästi tunnevad? Pakun, et laias laastus on põhjusi kolm.

1. Pikka aega olid naiste riidekapis valitsevaks kitsad riided. Teksad, seelikud, pluusid – kõik pidi vähemal või rohkemal määral väga ümber olema. Äkki aga, ehk pooljuhuslikult, sai jalga tõmmatud meeste laiad püksid ja oi-oi, kui hea tunne see oli! Valdas samasugune vabadus nagu siis, kui naised rinnahoidjad nurka viskasid. Nauditav vabadus on teadagi nakkav.

2. Teise põhjusena võib välja tuua seksikuse. Siinkohal peaks täpsustama, et mitte seksikuse vastassoo silmis, aga hoopis seksika sisetunde, mis tekib, kui kallima riided selga panna. Seda tunnet on raske kirjeldada - ühest küljest tunned end mehe riietesse uppununa nii pisikesena, teisalt aga väga võimsana, sest kannad "suure mehe" riideid. Ja tegelikult meeldib see vist meestelega, sest ahvatlev näitsik poolenisti lahtinööbitud triiksärgis on päris tavapärane pilt ka erinevais meesteajakirjades.

3. Kolmas põhjus on eriti lihtne: naiste pidev vajadus uute riiete järele. Kui riidekapist üks pool kuulub Sulle ja teine pool mehele, siis olles enda poolt vaadates ohanud järjekordse mul-pole-midagi-selga-panna, läheb pilk sujuvalt kapi teisele poolele, kus on Sinu jaoks kõik uus ja avastamata. Tasuta ka veel pealekauba…

Mida meeste riidekapist laenata?
• Teksaseid, mis kuni pahkluuni üles keerata.
• Triiksärke, mida kanda retuuside ja vööga.
• Pintsakuid, millega katta oma pisike minikleit.
• Suuri ja sooje kampsuneid, mida kanda kas kitsaste teksade või retuusidega.
• T-särke, millel varrukad üles keeratud ja lisandiks retuusid ning ohtralt kaelaehteid.

Säilitamaks siiski õrnema soo pehmust ja sensuaalsust, on aksessuaarid vastukaaluks äärmiselt naiselikud: pitsiline pesu, väikesed sädelevad käekotid, kontsaga kingad või saapad, mesimagusad parfüümid ja tumedad ahvatlevad huuled.

femme.ee

Osale arutelus

 • Lemmi Kann, Hedviga Vei

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

KAAMOS GROUP otsib BÜROOJUHTI

Kaamos Group OÜ

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara