1:0 naiste kasuks

Mõtle, mis tunne Sul oleks, kui avastaksid hommikul riidekapist oma lemmikkleiti otsides, et seda polegi, sest Sinu teinepool on selle ise selga pannud... Võib vaid ette kujutada neid tigedaid meesisendeid, kes iga päev sama tunnet kogevad: naine on jälle lemmikteksadega minema hiilinud. Kahjuks pole mehi võimalik kuidagi lohutada, sest nn boyfriendi look on tulnud, et jääda. Selleks talveks kindlasti, kui mitte kauemaks.

Kõigepealt tõmbasime nende teksad jalga, siis laenasime pintsakut ja triiksärki. Ilma külmenedes poeme nende kampsunitesse. Naisi on haaranud hullus meesteriiete järele ja poe meesteosakonnad, mis varem olid naiste poolega võrreldes suhteliselt vaiksed kohad, on äkitselt ülerahvastatud. Millest see siis tuleb, et naised ennast meesteriietes niivõrd hästi tunnevad? Pakun, et laias laastus on põhjusi kolm.

1. Pikka aega olid naiste riidekapis valitsevaks kitsad riided. Teksad, seelikud, pluusid – kõik pidi vähemal või rohkemal määral väga ümber olema. Äkki aga, ehk pooljuhuslikult, sai jalga tõmmatud meeste laiad püksid ja oi-oi, kui hea tunne see oli! Valdas samasugune vabadus nagu siis, kui naised rinnahoidjad nurka viskasid. Nauditav vabadus on teadagi nakkav.

2. Teise põhjusena võib välja tuua seksikuse. Siinkohal peaks täpsustama, et mitte seksikuse vastassoo silmis, aga hoopis seksika sisetunde, mis tekib, kui kallima riided selga panna. Seda tunnet on raske kirjeldada - ühest küljest tunned end mehe riietesse uppununa nii pisikesena, teisalt aga väga võimsana, sest kannad "suure mehe" riideid. Ja tegelikult meeldib see vist meestelega, sest ahvatlev näitsik poolenisti lahtinööbitud triiksärgis on päris tavapärane pilt ka erinevais meesteajakirjades.

3. Kolmas põhjus on eriti lihtne: naiste pidev vajadus uute riiete järele. Kui riidekapist üks pool kuulub Sulle ja teine pool mehele, siis olles enda poolt vaadates ohanud järjekordse mul-pole-midagi-selga-panna, läheb pilk sujuvalt kapi teisele poolele, kus on Sinu jaoks kõik uus ja avastamata. Tasuta ka veel pealekauba…

Mida meeste riidekapist laenata?
• Teksaseid, mis kuni pahkluuni üles keerata.
• Triiksärke, mida kanda retuuside ja vööga.
• Pintsakuid, millega katta oma pisike minikleit.
• Suuri ja sooje kampsuneid, mida kanda kas kitsaste teksade või retuusidega.
• T-särke, millel varrukad üles keeratud ja lisandiks retuusid ning ohtralt kaelaehteid.

Säilitamaks siiski õrnema soo pehmust ja sensuaalsust, on aksessuaarid vastukaaluks äärmiselt naiselikud: pitsiline pesu, väikesed sädelevad käekotid, kontsaga kingad või saapad, mesimagusad parfüümid ja tumedad ahvatlevad huuled.

femme.ee

Osale arutelus

 • Lemmi Kann, Hedviga Vei

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine