Autor: Lemmi Kann • 13. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti hotellid kolisid ühele veebilehele

Alates novembri algusest leiab Eesti hotellid ühisesse internetiportaali www.hotelliveeb.ee, mille kaudu võib hotellipaketi broneerida vaid ühe hetkega.

Valikus on pea kõik Eesti tuntumad hotellid ning portaal töötab mugava otsingumootori põhimõttel, andes võimaluse valida endale sobiv hotellipakett pidevalt täienevast andmebaasist, mis kajastab parajasti saadaolevaid vabu pakette. Portaali käivitajad, Eesti hotelliettevõtjad Veiko Mahlakas ja Viljo Naar lubavad, et vabade kohtade leidmisel probleemi ei teki. Samuti lubatakse  tavahindadest pigem soodsamaid hindu.

„Hotelliveeb.ee eesmärgiks ongi olla sõbraliku hotelliadministraatori rollis, siit leiab iga külaline või reisikorraldaja enda jaoks parima pakkumise kiiresti ja valikurohkelt. Tahame teha elu lihtsamaks ja mugavamaks nii hotellidele kui ka hotellikülastajatele. Ja seda samade hindadega mis kehtivad iga hotelli vastuvõtulauas,” räägib Mahlakas uue ettevõtmise taustast.

Tasuta puhkus liitujale

Hotelliveeb.ee avamiskuul on käimas registreerumisvõistlus, kus iga kodulehe kasutajaks registreerunu saab kasutajaks soovitada ka oma sõpru. Kõige rohkem liitumisi genereerinud kasutaja viib Hotelliveeb.ee tänutäheks tasuta puhkama. Võitmiseks ei pea ilmtingimata hotelli broneerima – piisab, tood portaali palju sõpru.

„Me soovime tõmmata tähelepanu just lihtsusele ja mugavusele, mida Hotelliveeb.ee võimaldab. Broneerimine ja sobiva hotelli valik on olnud seni aeganõudev ja tüütu, kuid Hotelliveeb.ee on teinud selle vaid mõne kliki vaevaks. Ja loomulikult ootame ka tagasisidet, kuidas kasutajatele portaal meeldib,” rääkis portaali üks loojatest, Veiko Mahlakas.

Preemiakingitused broneerijatele

Kõik broneerijad saavad oma kontole preemiapunkte, mida on võimalik erinevate auhindade vastu vahetada. Näiteks kingib Hotelliveeb.ee punktide eest teatri- ja kontserdipileteid või spaahoolitsusi, mitme broneeringu eest võib saada kingiks ka iPod mp3-mängija.

Puhkuseideed kodumaal

Hotelliveeb.ee arendust juhtinud Viljo Naar leiab, et lisaks mugavale broneerimissüsteemile töötab selline portaal ka heade ideede pangana.

„Näiteks on see hea võimalus leida erinevate pakettide hulgast idee lõõgastavaks ja soodsaks nädalalõpupuhkuseks. Valikus on paljude hotellide puhkusepaketid peredele, seminaripaketid organisatsioonidele, peopaketid, mis sisaldavad klubi- või kontserdipileteid, ja loomulikult on esindatud ka sügiseti ülipopulaarsed spaapaketid. Igaühele midagi. Siit võib tekkida ka plaan eelseisvaks nädalavahetuseks,” selgitab Naar.

Hotelliveeb.ee areneb pidevalt, samuti täieneb pakutavate pakettide hulk. Hetkel on valikus 198 paketti üle Eesti. Uudishimulikel on portaalis võimalik tutvuda ka teiste klientide poolt hotellide, teeninduse ja pakettide kohta antud kommentaaridega, samuti saab igaüks pärast Hotelliveeb.ee-s broneeritud ööbimist ka ise tagasisidet anda. Selline infolevik on kindlasti heaks motivaatoriks hotelliettevõtjatele, pakkumaks oma klientidele alati parimaid hindu ja teenindust.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700