Autor: Lemmi Kann • 16. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seoses streigi jätkumisega on tühistatud homsed Finnairi Tallinn-Helsingi lennud

Seoses pilootide streigiga on tühistatud ka kõik Finnairi homsed liinilennud. Samuti ei toimu homme Finncomm lennud Tallinn-Helsingi-Tallinn liinil.

„Kuna pilootide streik jätkub ka homme, palume kõigil oma reisijatel, kes peaksid oma reisi alustama täna või homme, võtta koheselt ühendust oma reisibürooga või kontakteeruda meie kõnekeskusega. Me püüame kõiki reisijaid abistada ja pakkuda parima võimalikest lahendustest,“ ütles Finnairi  Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann.

„Kuna antud hetkel puudub meil endiselt selgus kaua streik kestab, soovitame jätkuvalt kõigil Eesti reisijatel, lükata võimalusel oma reis edasi,” lisas Nigmann.

Finnair on antud hetkel tühistanud ka kõik homme väljuvad liinilennud. Käesolevaks hetkeks on seoses pilootide streigiga tühistatud juba 400 Finnairi lendu. Tühistatud lennud puudutavad umbes 32 000 reisijat.

Jan-Michael Nigmanni  sõnul püüab Finnair abistada esmajoones neid reisijaid, kes on tagasiteel koju.

Infot Finnair tühistatud lendude ja pilootide streigi kohta leiab kodulehelt www.finnair.com/info. Finnair teavitab SMSi teel tühistatud lendudest kõiki reisijaid, kes on lisanud broneeringusse oma mobiiltelefoni numbri. Lennuinfo väljastatakse kõigile reisijatele enne kella 17.00.

Finnairi soovitab kõigil oma reisijatel, kes pole veel reisi alustanud ja kellel on võimalik oma reisiplaane edasi lükata, kontakteeruda võimalusel reisibürooga, kust lennupilet osteti või võtta ühendust Finnairi Klienditoega.

Juhul kui reisi on võimalik tühistada, võimaldab Finnair piletile kasutamata osa eest tagasimakse, sel juhul tuleb samuti ühendust võtta reisibürooga, kust pilet on ostetud. Kui lennupilet on ostetud Finnairi kodulehelt, saab tagasimaksu taotluse täita internetis aadressilwww.finnair.com/info.

Seoses streigi tõttu tühistatud lendudega soovitab Finnair Tallinnast startivaid  lendusid jälgida reaalajas  kodulehelt www.tallinn-airport.ee/realtime/departures/ ning lendusid algusega Helsingist kodulehelt www.finavia.fi/home. Finnairi reisijatel on võimalik oma broneeringuid kontrollida ka aadressilt www.checkmytrip.com.

Juhul kui tegemist on tagasilennuga palub Finnair ühendust võtta oma klienditoega (E - R 9.00 - 17.00) telefonidel +372 6 266 309, +372 6 266 310 või +358 800 93 466 (tasuta Soome siseselt) +358 600 140 140 (€3.12/vastuvõetud kõne + operaatori tasu). Soome telefoninumbrid töötavad ööpäevaringselt.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700