Sekretar.ee sukeldub kulinaariamaailma

Alates homsest pakub sekretar.ee igal reedel lisaks vaimutoidule Puhkepäeva näol kirjatükke, millest leiduvate soovituste järgmine täidab ka kõhtu - alustab Kulinaariakatedraali blogi.

Kulinaariakatedraali peremeheks on Martin Hanson, toidukirjanik ja kulinaar ehk siis inimene kelle eluks ja selle sisuks on kulinaaria, toit, jook, toiduvalmistamine, toiduesteetika, kokandusajalugu ning kokakunsti olemus.

„Oma 28aastase elu jooksul olen veetnud viimased kümme aastat igapäevaselt toidust mõeldes, toidust kirjutades, pliita veeres uusi asju uurides ja proovides, igapäevaselt mõne uue roa maitsmisele aega raisates ning kolades maailma igal kontinendil neid maitseid taga ajades,” räägib Martin oma kirest, millele ta eriti viimastel aastatel kogu naha ja karvadega andunud on.

„Minu käest võib küsida abi kõige kohta, mida saab endale sisse juua või süüa. Küsida võib näiteks, kuidas teha ise värsket pastat, milline peaks olema see õige veinivirre, mille selvehallist koju peaks kandma ning mis tunne on, kui tsikliga täiskiirusel kivihunnikusse lennata,” kirjeldab ta oma haaret.

Martin on kirjutanud ka kaks raamatut. 2007. aastal ilmus paljumüüdud „SupiDieet” ning 2008. aasta kevadel leidis koha raamatupoodide lettidel „Ellujäämise (koka)kunst”.

„Kirjutatud on kõik seisukohast, et toit ei ole raketiteadus vaid rõõm, millega tuleks tegeleda ning miski, mille sugestiivne ning raviv toime on kordades suurem kui misiganes muul tegevusel,” on Martin kindel ja lubab, et kindlasti tuleb neile teostele ka tulevikus lisa.

Alates homsest asubki ta kirjutama oma mõtteid ning ideid kulinaariamaailma igast sfäärist.

„Alati olen avatud ka küsimustele ning ideedele, ehk kui kellelgi on midagi lisada, soovitada, parandada või kriitiline sõna öelda, palun andke aga märku: martin.hanson@cuisine.ee või otsige Kulinaariakatedraal üles Facebook’ist!”

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara