Autor: Lemmi Kann • 2. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on aasta parim sekretär?

Äripäeva portaal sekretar.ee kuulutas välja aasta parima sekretäri valimised, milles saavad osaleda kõikide Äripäeva portaalide lugejad. Head sekretäride kolleegid ja koostööpartnerid - kiitke oma lemmiksekretäri ja saatke oma favoriit romantilisele õhtusöögile!

Kõik me teame ütlemist, et sekretär on ettevõtte visiitkaart. Sekretär on tihti just see inimene, kellega mõne ettevõttega ühendust võttes esimesena suhtlete, kas siis e-kirja või telefoni teel või firma kontori uksest sisse astudes.

Sinu firmas töötab just selline sekretär, kellele võib alati kindel olla ning ta on tunnustust väärt? Või oled sellel aastal saanud meeldejäävalt professionaalse teenindamise osaliseks Eestis tegutseva ettevõtte sekretäri või juhiabi poolt?

Anna meile kommentaariumis teada, kes Eestis tegutsevate ettevõtete sekretäridest-juhiabidest on Sinu hinnangul kõige parem ja põhjenda ka kindlasti oma valikut – see aitab oma ala parima välja selgitamisele kaasa ning toob Sinu kandidaadi tugevaimad küljed välja.

Pane kirja ka ettevõtte nimi, kus Sinu poolt valitud aasta parima sekretäri kandidaat töötab.

AS Orient Kontorikaubad kingib aasta parimale sekretärile imelise idamaise õhtusöögi kahele restoranis Chedi ning restoran omalt poolt lisab roogadega sobivad veinid.

Viiele kõige enam tunnustust saanud sekretärile teeb meeldejäävad kingitused Äripäeva Raamatuklubi.

Kes on parim sekretär Eestis aastal 2009? See selgub 22. detsembril.

Kes saab aasta parima sekretäri tiitli, sõltub Sinust, lugeja!

Aasta parima sekretäri valimistel osalevad Äripäeva, sekretär.ee, raamatupidaja.ee, ehitusuudised.ee ja logistikauudised.ee lugejad.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700