Autor: Lemmi Kann • 11. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta parima sekretäri tiitlite esitatud 16 kandidaati

Tänaseks on sekretar.ee lugejad esitanud aasta parima sekretäri-juhiabi tiitlile 16 kandidaati, kelle seas hoiab hetkel liidripositsiooni kinnisvaraböroo UUS MAA sekretär Lenne Põder.

Kandidaatide esitamine on hoo sisse saanud ning kiitust ja häid sõnu tublide sekretäride-juhiabide kohta on rõõm lugeda! Kipub ju vist küll paraku nii olema, et igapäevases töörutiinis ei märka me alati kolleegi hea sõnaga meeles pidada - kõik teevad oma tööd ning peavadki ju seda hästi tegema!  Seda eriti praegu, kus masu on iga töötaja jalgealuse mõnevõrra õhemaks uuristanud, kui see veel mõni aeg tagasi oli ning enda väärtuse tõestamiseks tuleb rohkem pingutada.

Sellegipoolest ei tohiks ka sellistel aegadel unustada, et kuigi kriis ja rasked ajad tõmbavad tihti kulmu nina peale kortsu ja peas on rohkem muremõtteid, kui me harjunud olime, on meie ümber endiselt needsamad head kolleegid, kellel on samuti osa meist igaühe heaolus töökohal. 

Mõnede ametite esindajad, kelle töö on rohkem firma tegevust toetava iseloomuga, nagu sekretärid-juhiabid ongi, kipuvad mõnikord vähem tunnustust saama, kui nad teeninud on. Sekretar.ee-e on väga hea meel olla vahendajaks avalikule kiitusele, mis toob esile nende inimeste nimed, kes ajakirjade esikülgedele ja persoonilugude tegelasteks tavaliselt ei satu.

Loodan, et kolleegile hea sõna poetamise traditsioon kas kohvinurgas või firma koosviibimistel kinnistub senisest veel enam ning jääb kestma ka terve järgmise aasta jooksul. On küll aasta lõpus alati kombeks töötajaid esile tõsta ja neid premeerida kas siis rahakotis tuntava kingitusega või mõnel muul materjaalsel kujul. Sel aastal tehakse seda ehk vähem ja tagasihoidlikumalt.

Aga on üks valuuta, mis kunagi otsa ei saa ega ka devalveeru - hea sõna.

Levitagem siis seda!

Ärge olge kitsid!

Aasta parima sekretäri otsingud jätkuvad!

Kas Sina oled juba oma lemmikust teada andnud?

Saad seda teha SIIN.

Vaata esitatud kandidaate!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700