Puhkepäev: kino tõi parimad ooperid koju kätte

 Elamusi oli aasta jooksul rohkesti. Ühe piisana suurest lauljate ookeanist jääb mulle lõppevat aastat meenutama kindlasti elamus juubelilaulupeost. Just erilisest ühislaulmise tundest ja rahulolust, et kuna sel üüratul kooril olid tõesti laulud selged, sündis massikunst, mille taolist pole mitte kusagil maailmas.

Elamused meie eliitkoori Eesti Filharmoonia Kammerkoori kontsertidelt on nüüd õnneks kontsentreeritud kujul uuel CD-l "Psalms" Mendelssohni ja Kreegi vaimulikust loomingust. Soovitan soojalt - kuulake ja nautige!

Meie suvefestivalidelt meenub kõigepealt Tõnu Kaljuste avastatud uus kontserdipaik Noblessneri valukoda ja tohutult mõjuv Lera Auerbachi Vene reekviemi ettekanne Nargen Festivali raames, Birgitta Festivalilt aga Verdi viimane, koomiline ooper "Falstaff".

Frankfurdi Raadio Sümfooniaorkestri kontserdilt Paavo Järvi juhatusel sain lausa avastusliku elamuse Bela Bartoki teostest karismaatilise Hollandi viiuldaja Janine Janseni soleerimisel.

Kõigi muusikaelamuste kohal troonib kindlasti ooperielamuste jada Metropolitan Opera ülekannetest Coca-Cola Plazas: ooperimaailma superstaar Anna Netrebko "Lucia di Lammermooris", noor lätlanna Elina Garanca "Tuhkatriinus", Natalie Dessay "La Sonnambulas" ja suvel "Rügemendi tütres", sügishooaja mõjuvaima etendusena "Turandot".

See on lihtsalt suurepärane, et ooperite kinoülekanded meile maailma eliitteatri parimad lavastused maailma tipplauljatega koju kätte toovad!

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine