Autor: Lemmi Kann • 22. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2009. aasta parim sekretär on Lenne Põder!

Äripäeva portaal sekretar.ee kuulutas 2009. aasta parimaks sekretäriks kinnisvarabüroo Uus Maa sekretäri Lenne Põdra.

„See on nüüd küll üllatus!” ei suutnud särava ja sooja naeratusega aasta parim sekretär Lenne Põder kuidagi ära imestada, kui täna pärastlõunal ette hoiatamata kinnisvarabüroo Uus Maa uksest sisse astusime, et võitjale veel enne jõule rõõmusõnum tuua.

Lenne enda jaoks tuli võit kahekordse üllatusena – ta polnud sekretar.ee portaalis käivast konkursist isegi kuulnud. Nii selguski, et head kolleegid olid vaikselt Lenne selja taga toimetanud ning sekretäri portaali kommentaariumi ohtrate kiidu- ja vaimustussõnadega üle valanud:

„Uus Maa Kinnisvarabüroo sekretär Lenne Põder kujundab positiivsemat muljet mitte ainult meie ettevõttest, vaid eestlastest üldse. Kes arvab, et eestlane on suhteliselt külm inimene, siis astuge läbi Uus Maast, kus Lenne hoolitseb kõigi külaliste eest nagu oma kõige lähemate sõprade eest!”

„Uus Maa kinnisvarabüroo sekretär Lenne Põder on parim sekretär, keda olen kohanud. Alati ülimalt abivalmis ja sõbralik ning väga asjatundlik. Iga inimene, kes büroosse astub, tunneb end kui kauaoodatud kallis külaline, kelle probleemid saavad koheselt lahendatud ning kõik küsimused vastatud.”

„Ühinen Lennet toetava kiidukooriga. Teadupoolest on Lenne ka koorilaulja ja loodan, et ta meie koorilaulu peale ei pahanda. Sest lisaks loomupärasele sõbralikkusele (võltsnaeratust te Lenne suul ei näe) ja heasüdamlikkusele on ta ka tagasihoidlik persoon, kelle jaoks hea teenindus ja abivalmidus on igapäeva elu osa ja mitte midagi erilist. Mina aga pean seda väga eriliseks ja Lennet eriliseks inimeseks. Lisaks on imestama panev see energia, mida ta leiab, et iga päev rõõmsalt enne teisi tööl olla ja õhtul sama rõõmsalt kõige hiljem lahkuda.”

„Maailma parim sekretär on Lenne Põder. Ta on meie ettevõtte positiivsuse allikas. Meie päike.”

Kümned sellised kommentaarid saidki otsustavaks Äripäeva seitsmeliikmelise „valimiskomisjoni” ees seisnud keerulise valiku tegemisel. Ja et kiidukoori suust puhast kulda tuleb, veendusime Uue Maa bürood külastades ka ise.

„Lenne on kohe kindlasti selle tiitli ära teeninud!” oli Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus Lenne võidu üle õnnelik.

Seitse aastat Uues Maas töötanud Lennel on ülemuse sõnul aga ka üks viga – nimelt ei suutvat ta abipalujale mitte kunagi „ei” öelda ja lisaks „unustab” ta ennast üsna tihti hilisteks õhtutundideks tööle.

Lenne lubas ennast vähemalt jõulude ja aastavahetuse ajal parandada.

Samuti soovis Lenne anda enda poolt edasi tervitused ja hea soovid kõikidele Eestimaa sekretäridele ning oma erilised õnnesoovid neile neljale sekretärile, kes koos temaga 2009. aasta parimate sekretäride auväärse TOP 5 hulka kuuluvad:

Kätlin Aasma, Savekate OÜSigrid Võsa, BigpankVelve Kõiv, ElionTriin Koik, advokaadibüroo Sorainen

Peagi koputavad teie kontoriuksele päkapikud!

"Ma usun, et konkursil nimetatud sekretärid on oma ameti üle uhked ja toovad teiselt poolt sekretäri ametile uhkust ning lugupidamist," ütles Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Soovime Äripäeva nimel kõigile viiele võitjale palju õnne, edu, alati rõõmsat meelt ning häid ja toredaid kolleege ja koostööpartnereid.

Samuti täname kõiki, kes hea sõnaga sekretäre meeles pidasid. Tehkem seda ka edaspidi!

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700