Sekretar.ee 2009. aasta parimate lugude TOP 10

Vaata, millised lood huvitasid sekretar.ee lugejaid 2009. aastal kõige enam!

1. Kes on aasta parim sekretär?
2. detsembril kuulutas Äripäeva portaal sekretar.ee välja aasta parima sekretäri valimised, milles said osaleda kõikide Äripäeva portaalide lugejad. Konkurss pälvis sekretar.ee lugejate seas väga palju tähelepanu ning tõi rohkelt tagasisidet.

2. Üheksa viga, mida saad treeningutel vältida
17. novembril pälvisid kõige enam tähelepanu Argo Aderi välja toodud üheksa viga, mida suure entusiasmiga treenima hakates kõige sagedamini tehakse. Nende vigade tagajärjel on vigastused kerged tulema ja motivatsioon kerge kaduma.

3. Meil istumise eest palka ei maksta! 
Kolmandale kohale sekretar.ee TOPis platseerus igipõline teema tööaja ja töötulemuste vahelisest seosest. Raimo Ülavare kirjutas pikemalt tagumikutundidest, töö tulemusest, motivatsioonist, vabadusest ja autonoomiast.

4. Tehtud, ma saatsin meili!
Meil on tore meeskond, aga... info ei liigu! Tegelikult, kui aus olla, siis kuulujutud levivad päris hästi, probleemid on tööuudistega. Selliseid tõdemusi tuleb ette väga paljudes ettevõtetest. Kuidas info liikuma saada, kirjutas Duande koolituse juht Tiina Drui.

5. Kuidas arvestada puhkust
Sel suvel vastu võetud uus töölepingu seadus oli ja on jätkuvalt väga kuum teema. Üks uue seadusega jõustunud muudatustest, puhkuse arvestamine, köitis lugejate tähelepanu 11. novembril.

6. Purustame madala süsivesikusisaldusega dieete puudutavaid müüte 
Jordana Browni artikkel süsivesikusisaldusega dieetidest, nende plussidest, miinustest ning nende ümber keerlevatest müütidest oli tervise- ja sporditeemalistest artiklitest populaarsuselt teine, tabelis kokkuvõttes kuues.

7. Vaheta jõululuuletus Rahva Raamatu kinkekaardi vastu!
Jõulude eel kutsus sekretar.ee üles kõiki suleseppasid pliiatsit haarama ja parimad jõululuuletusi teele saatma.

8. Seletuskiri 9: töötasu vähendamine - minu valikud 
Detsembri alguses kirjutas Marko Torm Praktiliste töösuhete blogis tööandja dilemmadest, töötasu vähendamisest ja sellest, mida töötaja ise saab töötasu vähendamise osas ette võtta.

9. Solgist ja tulemusjuhtimisest
OÜ Balti Juhtimiskonverents juhatuse esimees Toomas Tamsari kirjutatud artikkel tulemusjuhtimisest, eesmärkidest ning seosest lipsukandmise ja tulemuste vahel võitis lugejate tähelepanu 3. novembril.  

10. Kõige tähtsam tegevus
Aeg-ajalt aja maha võtmine ja oma tegevuste üle mõtisklemine on äärmiselt kasulik tegevus, sõelumaks välja nende tegevuste seast need, mis on tõesti olulised ja need, mis nii väga ei ole, kuid võtavad suure osa ajast. Pikemalt kirjutas sel teemal Kristjan Otsmann novembri alguses Ajajuhtimise blogis.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara