Aasta moe-ennustus

5. märtsil linastub uus Walt Disney Pictures'i film "Alice Imedemaal". Tim Burtoni filmist tõotab tulla tõeline hitt, mis väga suure tõenäosusega ei jäta puudutamata ka teisi valdkondi nagu tarbe- ja moekunst (NB! triibulised põlvikud!) ning sisekujundus.

Femme.ee kirjutab, et juba eelmise aasta algusest on aeg-ajalt avalikkusele esitletud projekte, mis inspireeritud otseselt Alice'i-temaatikast. Mida lähemale filmi esilinastus jõuab, seda rohkem "aliceid" rahva ette ilmub. Siiani on temaatikaga kaasa läinud laiemale publikule pisut vähem tuntud tegelased, kuid samas võis juba aasta lõpus H&M'i ning Sonia Rykieli koostööprojektis näha mõjutusi Imedemaast ning ka Zac Posen on igipõline Alice'i fänn.

Loomulikult ei jäta ka Disney kompanii kasutamata võimalust teenida piletitulule lisa ehete müügi näol ning salakeeled räägivad, et ehted pole sugugi ainus moekaup, millega turule tullakse. Mis iganes aga Disneyl plaanis on, tullakse sellega lagedale suure paugu ning meediakäraga, olgu see siis ürituse enda või koostöö-disainerite tõttu ning sihtgrupiks ei ole kohe kindlasti ainult lapsed.

Üks suurimaid ja kindlasti põnevamaid projekte saab aga toimuma Pariisi moenädala ajal. Luksuskaubamaja Printemps koostöös moekunstnikega Alexander McQueen, Manish Arora, Martin Margiela, Ann Demeulemeester, Bernhard Willhelm ja Haider Ackermann toob vaatajate ette rodu vaateaknaid, mille keskmes ei keegi muu kui Alice. Ja mida Alice kannab? Loomulikult eelpool nimetatud moekunstnike loomingut - ja ongi "Alice Imedemaal" vallatanud moeilma!

Jääb üle vaid oodata kogu seda laviini ning spekuleerida, kas ka Eestit vallutab Alice'i-vaimustus. Seniks aga võiks ehk võtta kätte raamatu ja meelde tuletada, milline see Imedemaa-lugu originaalis õigupoolest oligi...

Osale arutelus

 • Lemmi Kann, Piret Ilves

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara