7. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas saada ilus soeng?

Neli soovitust, kuidas juuksurisalongist rahulolevana lahkuda ehk endale sobiv soeng saada, annab Femme.ee.

Iga juuksurisalongi missiooniks on muuta klient õnnelikuks, kuid paraku on nii, et mis toob ühele naeratuse suule, ei mõju teise juures teps mitte. Juuksuri ja kliendi vaheline suhtlus on sama oluline kui juuksuri lõikamis- ja värvimisoskused, mille ta on aastate jooksul omandanud. Kuna tähtis on, et mõlemad oleksid samal lainepikkusel, on põhjalik konsulteerimine kogu protseduuri tähtsaim komponent, säilitamaks tõhusat kliendi-juuksuri suhet.

Mida saab aga ise ära teha, et saavutada suurepärast ning soovitud tulemust?

Kindlusta, et juuksur näeks Sind enne juuste pesemist

Juuksurid on väga vilunud personaalse stiili kindlaks tegemisega pärast väikest lühitutvustust ja kiiret pilku kliendi üldisele välimusele. On oluline, et iga uus soeng või juuksevärv sobiks ka elustiiliga. Hea juuksur oskab visualiseerida Sinu elustiili ning iluhoolduste rutiine esimese kohtumise põhjal, mistõttu tuleks oma juuksurit tervitada esmalt oma tavapärastes riietes ning alles siis juuksuritooli istuda. Professionaal oskab esimeste minutite jooksul märgata asju, mida võiks muuta. Juuksur vaatab Sind värske pilguga, nähes koheselt asju, mida Sa ise ei pruugi märgata. Pea meeles, et kõige keerulisem on iseennast objektiivselt hinnata!

Üks pilt on väärt tuhat sõna

Vastupidiselt levinud arvamusele juuksurid armastavad pilte. See on parim viis selgitamaks, kuidas soovid oma juukseid näha, ning ühtlasi ka parim võimalus ütlemaks, kas Sinu visiooni on võimalik täita. Juuksur näeb kohe, kas Sul on õiget hoiakut või tekstuuri unistuste soengu tarvis. Foto ühes toomine aitab vältida pettumust vale lõikuse üle.

Ole kannatlik

Muutus on luksus, mis enamjaolt nõuab ka aega. Jah, võid küll mõelda, et saadetes võtavad soengumuutused aega vähem kui 2 tundi - ja loomulikult on see võimalik. Perfektses maailmas on aga parem teha jätkuvalt väikeseid muudatusi, mis lõpuks viivad täiesti teistsuguse välimuse juurde. See annab Sulle aega kohaneda mis tahes muudatustega ja nii toimides ei jää ruumi ka vigadele ning on olemas garantii suurepäraseks lõpptulemuseks.

Tee kindlaks, et oled õiges salongis

Mõnikord me lihtsalt ei satu salongi, mis saaks aru meie vajadustest. Vaata salongi sisenedes teisi kliente. See annab Sulle vihje salongi lähenemise ja "välimuse" kohta. Igas salongis on mitu juuksurit ning neil kõigil on oma individuaalne lähenemine. Nende mitmete salongide seast leiad kindlasti ka selle ühe ja ainsa, mis Sinule sobib.

Tihtipeale on salonge hea võrrelda poodidega. Kui soovid osta Pradat, siis Sa ka šoppad Pradas. Kui eelistad natuke klassikalisemat väljanägemist, ostad Ralph Laureni. Tavaliselt kehtib sama reegel ka salongide puhul.

Juuste hooldamine peaks alati olema lõbus kogemus, mis paneb Sind end tundma ilusana, enesekindlana ja tugevana. Juuksurisalongis peaksid ennast alati tundma teretulnuna ja ära kunagi lepi millegi vähemaga!

 www.femme.ee

Autor: Lemmi Kann, Anneli Allikas

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700