Terviseseminar: parema tervise ja elustiili heaks

Naisliikumine Naised Emakakaelavähi vastu kutsub 26.jaanuaril kõiki naisi Sokos Hotel Viru konverentsikeskusesse seminarile tähistama 25-31.jaanuaril toimuvat Rahvusvahelise emakakaelavähi vastase võitluse nädalat.

Seminar toimub kl 13.30-18.00 ja oodatud on kõik naised, kes hoolivad enda ja lähedaste tervisest. Kuna teemaderingi on lülitatud ka töötervishoiu ja -ohutuse loeng, oodatakse kindlasti osalema ka sekretäre ja personalijuhte.

Seminari eesmärgiks on koondada aktuaalsed terviseteemad kompaktselt ühte päeva kokku ning rõhutada elustiili ja tervise eest hoolivuse olulisust igapäevaelus.

Esinejad on valitud oma ala parimate spetsialistide seast: Indrek Saul, Herdis Ojasu, Ott Kiivikas jpt.

Kohapeal on võimalus saada infot, valida sobivaid tooteid terviselettidelt ning suhelda aktiivsete teiste naistega.

MTÜ tegevuse üks eesmärk on teadvustada Eesti naistele vajadust käia regulaarselt naistearsti juures kontrollis. Naisliikumise soov on heatahtlikult teavitada naisi emakakaelavähi riskifaktoritest, teadvustada ennetamise olulisust ja murda barjäär sel teemal rääkimisel väiksemaks.

MTÜ alustas terviseteemalise seminari korraldamise traditsiooni eelmisel aastal ja selle populaarsus julgustas korraldusega jätkama. Oma õla terviseseminaridele on alla pannud mitmed toetajaid: Hotell Viru, Tallinna Kesklinnavalitsus, LG, Dermoshop, Sparta spordiklubi, Kalev Spa, Femme.ee, LC Tallinna Reval klubi jpt.

Rohkem info seminari kohta leiad emakas.ee kodulehelt.


Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara