Elvise sünnipäev toob Solarisesse rokikuninga

Laupäeval jõuavad Elvis Presley 75. sünniaastapäeva puhul Solarise keskuse aatriumis publiku ette mitmed üllatused, sealhulgas ka Soome tuntuim rokikuninga jäljendaja Aron.

Solarise turundusjuhi Georgi Viiese sõnul kavatseb Solaris sarnaselt lugematutele Elvise-fännidele üle maailma selle unustamatu artisti ja ajastu ikooni suurt sünnipäeva vääriliselt tähistada.

„Elvis Presley on tänini maailmas üks tuntumaid ja armastatumaid artiste, kelle muusikaline pärand kuulub rock’n’roll’i kulla hulka ja kelle isikupärasel lavastiilil ei lase unustusse kaduda tuhandete jäljendajate entusiasm,“ ütles Viies.

Elvise sünnipäeval kuuleb Solarises päev otsa Elvis Presley kuulsamaid hitte ja näeb rokikuningat koguni laval laulmas ja tantsimas. Tegemist pole siiski mitte surnust ülestõusmise, vaid Soome kuulsaima ja parima Elvise-jäljendaja Aroni elutruu etteastega.

„ Erinevalt paljudest Elvise-jäljendajatest toob suurepärase lauljana tuntud Aron lavale alles noore ja võluva Elvise karisma, mis kindlasti ühtegi tõelist fänni külmaks ei jäta,“ lubas Viies.

Rokirütmid lähevad Solarises lahti kell 13, kui Solarise teise korruse lavale astub Eesti autentseim rockabilly-bänd Boogie Company ühes Margus Jürissoniga. Ansambel esitab live’is Elvise parimaid lugusid, ülesastet vürtsitab oma talendiga Vene Teatri näitleja Eduard Toman.

Pidupäeva staari Aroni meeleolukas Elvise-show’ga algab Solarise aatriumis kell 14, kelle etteaste juhatab sisse särtsakas Elvisest inspireeritud tantsuetendus Tallinna Tantsuakadeemialt. Rokikuninga auks kõlab Elvise looming Solarises õhtuni välja.

Elvise sünnipäevapidustusi viib läbi Eesti Elvise-klubi president Tõnu Tuulas. Ägedamatele tantsijatele ja taibukamatele Elvise fännidele on pannakse välja ka rock’n’roll’i teemalised auhinnad – CD’d, raamatud ja DVD’d.

Et keskusesse tõelist ajastuvaimu ja Ameerika unelma tunnet tuua, saab kõikide uunikumautode austajate rõõmuks alates tänasest Solarises Elvise üht lemmikautomobiili, uhket 1952. aasta Cadillac Series 62 imetleda. Lisaks asuvad keskuses Elvise elusuuruses kujud, millesse saab oma näo panna ja pilti teha.

Elvise-pidustused Solarises on eellöögiks septembris Vähiliidu poolt korraldatavale heategevuskontserdile, kus on rokikuninga loomingust innustatuna üles astumas sama seltskond, mis Solarises ning lisaks ka rida teisi tuntud artiste.

 

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokeskus, kahe ekraaniga väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.

 

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara