Muhu on maailma kümne parema saare hulgas

Muhu saar pääses sissetallatud turismiradadest kõrval asuvate maailma saarte edetabelis esikümnesse.

Portaali jetsetter.com avaldatud TOP 10 nimekiri on viimastel päevadel ära toodud kümnetes mainekates meediaväljaannetes, Kanadast Hiina ja Austraaliani välja, kirjutab Oma Saar.

Reklaamiagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht Urmas Vilmann, kes koos Paavo Pettai, Mark Eikneri ja teiste Eesti tipptegijatega Muhu turismibrändi lõi, ütles Muhu turismisloganit esitledes järgmist: "Vaadake, sõbrad, aeg on nii vana ja kõva tegija, et kui juba tema ise Muhu saarel puhkamas käib, siis peab see tõesti üks vinge paik olema." Muhu reklaamlause on "saar, kus aeg puhkab".

Muhu saare identiteedivihiku loomise idee autor, Muhu turismiassotsiatsiooni president Martin Breuer arvas, et maailma saarte TOP 10sse valituks osutumine on ilmselt kõige suurem rahvusvaheline tunnustus, mis Muhu saarele eales osaks saanud.

Esimesel kohal saarte edetabelis troonib Mustique'i saar Grenadiinidel. Järgnevad Canouan saareriigis nimega Saint Vincent ja Grenadiinid, Mauritius, Fernando de Noronha Brasiilias, Türreeni meres asuv Lipari, Harbour Bahamal, Kangaroo Austraalias, Hvar Horvaatias, Muhu Eestis ning Culebra Puerto Rico ja Neitsisaarte vahel.

Osale arutelus

 • Lemmi Kann, Kaisa Gabral

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara