5. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PP: jant peresuhete ümber

Eluilmaski ei soovi vast keegi oma karidele jooksnud abielu kitsaskohti palgamõrvarite sihtmärgiks sattudes lappida. Morganitel, vaesekestel, tuli seda aga teha.

režissööri ja stsenaristina, on saanud valmis järjekordse samasse kategooriasse sobiva filmiga.

 Linateos "Kuhu kadusid Morganid?" alustab taaskord loo jutustamist elu negatiivsemast küljest. Abielupaari Meryl ja Paul Morgani elu võiks pidada suurepäraseks - nad on edukas paar, kes elab edukat elu edukultusest pakatavas linnas - New Yorgis.

Ometi peitub nende pealtnäha kauni välise perefassaadi taga hoopis kurvem ja närvesöövam pool. Nende abielu on kõike muud kui roosiline, see on karidele jooksnud, täis näägutamist, üksteise mittemõistmist ja trotsi.

Sellest kõigest aga ei piisa. Lisaks sattuvad nad mõlemad pealt nägema mõrva ning mõrvarid nägema ka neid. Automaatselt saavad nad palgamõrtsukate sihtmärgiks. Oma elu päästmiseks toimetab FBI nad väikelinna Wyomingi, kus tõsistel äri- ja linnainimestel tuleb hakkama saamiseks asuda elama suhteliselt maalähedast elu. Ühelt poolt pingestab see õhkkonda veelgi, teisalt viivad aga raskused kahe lahkukasvanud täiskasvanu teed taas kokku.

Peaosades saab näha Hugh Granti, kelle jaoks see on kolmas kord Marc Lawrence'ga koostööd teha, ja Sarah Jessica Parkerit. Ka näitlejate endi jaoks pole see esimene kord kinolinal koos mängida. 14 aastat tagasi olid nad partnerid Michael Aptedi filmis "Extreme measures".

Režissöör Marc Lawrence'i sõnul peaks see film pakkuma lõbusat, naljakat ja ka mõneti ehk mõtlemapanevat meelelahutust kõigile, sest kesksel kohal on ikkagi inimsuhted, millega igaüks päevast päeva kokku puutub. Filmitegijad lubavad koomikat, draamat, mürglit, poliitilisi nalju ja hulljulgust.

Autor: Lemmi Kann, Signe Sillasoo

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700