PP: valentinipäeva Vene rulett

Romantiline komöödia "Valentinipäev" manab vaataja ette selle päeva rõõmud ja agooniad - ühtede jaoks on sel päeval tegu stressirohke poodlemisega, teiste jaoks aasta tähtsaima tähtpäevaga, kolmandad väldivad sel päeval aga üldse igasugust suhtlemist.

Otse loomulikult on filmi süžeeks selle roosavärvilise ja südamesümbolilise päeva tähistamine, mille on suureks puhunud ja kaubanduslikuks muutunud tarbimisühiskond.

Meestelt oodatakse kauneid lilli, meeneid ja romantilisi üllatusi. Ja naisedki on probleemi otsas - nende suurimaks mureks on leida mees, kes neile kogu seda romantikat pakuks. Kõike seda saab filmis humoorikas võtmes ka näha. On ka vastupidist.

Osa filmi väga paljudest Los Angelases elavatest paarikestest leiavad sel päeval tõelise õnne ja värskuse oma suhtesse, teine hulk jälle tupsutab suurest südamevalust taskurätika silmi. Käib n-ö tõeline Vene rulett, aga seekord meeste ja naiste elude peale.

Küsimusele, kuidas õnnestus režissööril nii suur hulk staare kokku saada, tunnistas Marshall ausalt, et kui suurtest nimedest annavad juba oma nõusoleku filmis osaleda Julia Roberts või Anne Hathaway, siis on väga paljud teised kiirelt nõus ka kaasa lööma. Nii ka seekord.

Ja miks filmistaar ei peakski kaasa lööma, kui siiani on koostöö Marshalliga väga hästi sujunud.

"Tuleb välja, et me saame kokku iga kümne aasta tagant. Esmalt me tegime "Pretty Woman'it", siis, kümme aastat hiljem "Runaway Bride'i" ja nüüd taas, kui kümme aastat on möödas, kohtume filmi "Valentinipäev" võtetel," rääkis Julia Roberts koostööst režissöör Marshalliga ning ennustas, et ilmselt tullakse dekaadi pärast taas kokku.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara