Autor: Lemmi Kann • 18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmunad parimatele üritusturundajatele

19. märtsil jagatakse lisaks parimatele Eesti reklaamimeistritele Kuldmune ka parimate üritusturundusagentuuride vahel.

Üritusturundusauhindu jagatakse Üritusturundusagentuuride Liidu eestvedamisel küll alles teist aastat, kuid nagu eelmine aasta näitas, on nii tegijaid kui tunnustamist väärt üritusturunduskampaaniaid piisavalt. Sestap loodab liit, et eelmisel aastal, mil preemiaid jagati esmakordselt, esitatud tööde arv sel aastal ületatakse. Parimad valiti 2009. aastal 48 töö hulgast.

Üritusturundusagentuuride Liit jagab sel aastal Kuldmunasid viies erinevas kategoorias: valitakse parim sisekommunikatsiooni üritus, parim kliendiüritus, parim promotsioonilahendus, parim kujunduslahendus üritusel ning parim agentuur.

Eelmisel aastal kuulutati parimaks agentuuriks Royal Service.

Tööde vastuvõtt konkursile algab 22. veebruaril ning kestab kuni 5. märtsini. Tööde hindamise aluseks on eelkõige soovitud eesmärkide täitmine ja ürituse tulemuslikkus. Samuti hinnatakse ürituse originaalsust, kõrget loomingulist ja teostuslikku taset.

Tööde esitamise juhendi leiavad huvilised SIIT.

Üritusturundusagentuuride Liidu juhataja Hardi Kinnas kinnitas, et oma töid võivad esitada kõik üritusturundusega tegelevad ettevõtted.

„ÜTAL-isse kuulumine ei ole antud konkursi puhul eelduseks,“ julgustas Kinnas neid, kel osalemise mõtted meeles mõlguvad.

Nokia Kontserdimajas toimuva piduliku Kuldmuna 2010 Gala tehniliseks teostajaks on sel aastal Üritusturundusagentuuride Liidu (ÜTAL) liige Broadline ning ürituse stsenaristiks on aga Eesti tipplavastaja Mart Koldits.

Hardi Kinnase sõnul on igati loogiline, et reklaami ja turunduse aasta tippsündmuse teostamine on usaldatud liitu kuuluva üritusturundusagentuuri kätte.

“Meie liitu kuuluvad turu professionaalseimad agentuurid, kes üheskoos ka turu arengusse panustavad ja seeläbi klientidele kvaliteetset teenust osutavad”, lisas Kinnas.

Kuldmunasid jagatakse Eesti Reklaamiagentuuride Liidu poolt juba 12. korda. Lisaks reklaami -ja disainikategoorias jagatavatele auhindadele, tunnustatakse sel aastal ka parimaid digitaalse reklaami tegijaid.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700