PP: parim elus - lilled ja lonks kohvi

Ott Sepa lavastatud "Ninasarvik Otto" on üks tore lasteetendus. Sihtgrupiks on mudilased, aga mina ütlen pärast "Ninasarvik Otto" nägemist, et ka täiskasvanu võib sealt sooje emotsioone saada, kui tal just aega ja raha lasteetenduse peale kahju kulutada ei ole.

Sümpaatiat teenivad näitlejatööd, eriti lasteks kehastunud näitlejate kolmik eesotsas peategelase Anatoli Tafitšukiga Topperi osas.

 Läbimõeldud atribuutika paneb karakterid särama. Lavalastel on toredad värvilised kostüümid ning nad mõjuvad tõepoolest algklasside õpilastena, seejuures saavutades oma imago küllaltki siiralt, ilma erilise ninnu-nännutamiseta.

Lugu on fantaasiaelemente täis. Etenduse sisu keerleb probleemi ümber, mida teha seinale joonistatud ninasarvikuga, kes ootamatult ellu ärkab ning enda toitmise ning kantseldamise vajadustega palju sekeldusi põhjustab.

Kuna lahendusi dikteerib lapsemeelne vaatenurk, siis saab kohale tulnud politseinikust maadeavastaja, kes loomaga mööda maailma rändama läheb.

Lõhutud vahelagi, kust ninasarvik alla korrusele on pääsenud, ei pahanda aga kedagi - allkorrusel elanud proua Flora kolib majahoidjaga kokku ning on veel õnnelikum kui enne.

Etenduse suhtes tekitavad poolehoidu sõbralikud inimsuhted ning vägivallatus. Intriig on muidugi absoluutselt olemas - ninasarvik ei saa nimelt majaelanike lemmikloomaks jääda ning pagarmeister tahab ta loomaaiale maha müüa - aga ka pagari pahameel tekitab saalis istuvates lastes pigem naerukihistamist kui ehmatust. Probleemid on pisikesed. Kõik saab korda.

Osale arutelus

 • Lemmi Kann, Mari Hiiemäe

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara