Autor: Lemmi Kann • 1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud veebruaris: TOP 10

Sekretar.ee lugejate veebruarikuu lemmiklugude edetabeli vallutasid kultuur, kommunikatsioon ja horoskoobid. 

1. PP: Pugatšova epohhi lõpp

Sekretar.ee veebruari TOPi esikohal võidutses tõeline staar – mullu aprillis 60aastaseks saanud lauljatar Alla Pugatšova, kes on Venemaa kontserdisaalide kuninganna staatust nautinud juba aastakümneid.

Nüüd on otsustanud oma lauljakarjäärile lõpu teha. Enne lahkumist andis ta aga veel rea hüvastijätukontserte, millest üks toimus 11. veebruaril Saku Suurhallis.

2. Mis on sülearvuti valikul oluline?

Sülearvuti on üle võtmas inimese kõige parema sõbra rolli – ta on ennast nii kasulikuks osanud teha, et me ei oska enam ilma temata elada ning teda on mugav igale poole kaasa võtta.

Uurisime, millised on need kriteeriumid, mille järgi sülearvutit valitakse.

3. Horoskoop 2010: mida toob tiigriaasta?

14. veebruaril alanud tiigriaasta lennutas esikolmikusse taas 2010. aasta horoskoobi.

4. Facebook ja Twitter ohustavad äri

Sotsiaalvõrkudes leviva pahavara ning spämmiga võivad firma tegevusele (ka tahtmatult) kahju teha firma enda töötajad, hoiatavad asjatundjad. Ohtudega on aga alati hea kursis olla.

5. 7 nippi, kuidas koju töömõtteid mitte kaasa võtta

Kindlasti on meie hulgas palju neid, kes murravad pead,  kuidas vältida töömõtete või töö koju võtmist. Ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann andis selleks 7 head soovitust, mida soovitame järgi proovida.

6. Pikad tunnid arvuti taga kipuvad elu kallale

Inimesed, kes veedavad vabatahtlikult või sunnitult pikki tunde arvuti taga, panevad ohtu oma tervise või elugi, selgus uuringuorganisatsiooni British Journal of Sports Medicine´i viimasest uuringust. Vana tõde ju – liialdused ei tule kunagi kasuks.

7. PP: tänapäeva lits elu Fassbinderi moodi

Kõrgendatud huvi pälvis veebruaris lugu NO99 teatris oma teatrilavastajadebüüdi teinud mitme auhinnaga pärjatud filmirežissöör Veiko Õunpuust, kes tõi lavale Rainer Werner Fassbinderi näidendi "Praht, linn ja surm", mis räägib ilma ilustamata asjadest nende räigemas versioonis. Lits elu, kui lakooniliselt kokku võtta näidendit läbivad märksõnad.

8. 10 nõuannet videokõnede pidamiseks

Veel üks põige kommunikatsiooni ja tehnikamaailma - Valentinipäeva puhul andis Logitech välja uuendatud videokõnede etiketi, et aidata vältida piinlikke “videole jäädvustatud” hetki. Reegel nr 1 - Unusta ära, mida teile on öeldud – välimus ON siiski tähtis.

9. ÄP restoranitest: ülelinna kohvikus juba kuid täismaja

Gurmaanide tähelepanu köitis Äripäeva restoranitest, milles oli vaatluse all kohvik Moon. Loole tulnud kommentaarid kinnitavad reeglid – maitseid on mitmeid.

10. 2010 - tiigriaasta  

Ja veebruari edetabeli lõpetab taas horoskoop. Tundub, et sekretar.ee lugejad on alanud tiigri aastast hästi ja põhjalikult valmistunud.

Ilusat, õnnelikku ja edukat aastat kõigile!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700