Autor: Lemmi Kann • 15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suhtekorralduse Auhinna finalistid on selgunud

Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) žürii kuulutas välja Suhtekorralduse Auhinna konkursi finalistid, kes tutvustavad oma projekte 18.-19. märtsil toimuval turundussündmusel Password.

Aasta parimad suhtekorraldusprojektid selguvad neljas kategoorias: avalik, kolmas ja erasektor ning sisekommunikatsioon. Konkursi finalistide hulgast valitakse ka publiku lemmik.

Tänavune Suhtekorralduse Auhinna konkurss oli osavõtjate arvult suurim. Kandideeris 27  tööd, mille kõigi puhul märkis žürii kõrget professionaalsust ning väga põhjalikku ettevalmistustööd.

Konkursi finaali jõudis igast kategooriast 2 projekti:

Avaliku sektori kategooria:

* Alkoholi liigtarvitamise vastane kampaania “Palju sina jood?” (Tervise Arengu Instituut)

* Innovatsiooniaasta 2009 (LH Concept)

Erasektori kategooria:

* Solarise Keskuse ja selle ankurrentnike turuletuleku kommunikatsioonikampaania 2009 (KPMS)

* Stokkeri Meistrivõistlused 2009 (In Nomine)

Kolmanda sektori kategooria:

* Eesti Spa Liidu lansseerimine Moskva turul (Corpore)

* ISU Euroopa Iluuisutamise Meistrivõistlused 2010 (Jugaste Liiva Seimann)

Sisekommunikatsiooni kategooria:

* CSR teemanädal "Märkame koos" (Swedbank)

* ÜhesHingamine (Eesti Rahvusringhääling)

Projekte hindas žürii, kuhu kuulusid EPRA juhatuse liikmed ja konkursi eelmise aasta võitjad. Züriisse kuulusid: Inga Jagomäe, Aive Levandi, Krista Männa, Erkki Peetsalu, Indrek Raudjalg, Heikki Sal-Saller, Allar Tankler ja Tiina Urm. Projektide hindamisel lähtuti printsiibist, et huvide konflikti korral konkreetses kategoorias žürii liige ei hääleta.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja Passwordi auhinnatseremoonial.

Suhtekorralduse Auhinna konkurss toimub kord aastas, seda korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit. Konkursi  eesmärk on selgitada välja läinud aastal läbi viidud parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad, jagada kogemusi ning tunnustada läbiviijaid.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700