Autor: Lemmi Kann • 19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid Suhtekorralduse Auhinna võitjad

Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) žürii kuulutas täna välja Suhtekorralduse Auhinna konkursi võitjad.

Parima avaliku sektori projekti auhinna võitis Tervise Arengu Instituudi alkoholi liigtarvitamise vastane kampaania “Palju sina jood?”. Žürii hinnangul oli tegemist uuendusliku ja silmapaistva projektiga, mis sisaldas nii suhtekorralduse kui ka turunduse valdkonna tegevusi.

Parima erasektori projekti auhinna võitis Solarise Keskuse ja selle ankurrentnike turuletuleku kommunikatsioonikampaania, kus suhtekorraldustööd juhtis kommunikatsioonibüroo KPMS & Partnerid. Hoolimata projekti vastakast kuvandist ja avamisjärgselt toimunud ripplae õnnetusest Cinamoni kinosaalis, pälvis Solaris tänu integreeritud kommunikatsioonile, omavahel kombineeritud ja hästiajastatud regulaarsele sõnumivoole laialdase ja valdavalt positiivse meediakajastuse. Solaris tõusis kolme esimese tegevuskuuga teiseks enimkülastatavaks keskuseks Tallinnas.

Parima kolmanda sektori projekti auhinna võitsid ISU 2010. aasta Euroopa Iluuisutamise Meistrivõistlused, kus suhtekorraldustööd juhtis kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva & Seimann. Projekt oli töörohke ja mahukas, suur osa tegevustest toimus rahvusvahelisel tasandil. Samuti väärib äramärkimist, et projekti tagasiside põhjal oli tegemist läbi aegade kõige paremini korraldatud EM-iga.

Parima sisekommunikatsiooni projekti auhinna ja publiku eripreemia võitis ÜhesHingamine Eesti Rahvusringhäälingus. Projekti puhul väärib esiletõstmist asjaolu, et kõik projekti kaasatud inimesed töötasid vabatahtlikult, ilma tasuta ja neid ühendas tugev meeskonnatunne.

Tänavune Suhtekorralduse Auhinna konkurss oli osavõtjate arvult suurim. Kandideeris 27 tööd, kõigi puhul märkis žürii kõrget professionaalsust ning väga põhjalikku ettevalmistustööd.

Projekte hindas žürii, kuhu kuulusid EPRA juhatuse liikmed ja konkursi eelmise aasta võitjad. Züriisse kuulusid: Inga Jagomäe, Aive Levandi, Krista Männa, Erkki Peetsalu, Indrek Raudjalg, Heikki Sal-Saller, Allar Tankler ja Tiina Urm. Projektide hindamisel lähtuti printsiibist, et huvide konflikti korral konkreetses kategoorias žürii liige ei hääleta.

Võitjaid autasustati turundussündmuse Password auhinnatseremoonial.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700