Skype Accessiga sel nädalavahetusel tasuta wifi!

Tähistamaks Skype Access funktsiooni täielikku valmimist, pakub Skype sel nädalavahetusel tasuta wifi-ühendust enam kui 100 000-s traadita interneti levialas üle maailma.

Skype Access on Skype’i lisafunktsioon, millega saab Skype’i krediidiga tasulise netiühenduse eest maksta. Selle abil on väga lihtne ja mugav tasuda traadita interneti eest vastavalt kasutatud minutitele lennujaamades, hotellides, kohvikutes ja mujal.

Sel nädalavahetusel alates 20.03 kell 00.00 kuni 21.03 kell 23.59 GMT ajatsooni järgi on Skype Accessi kaudu interneti kasutamine tasuta igalpool üle maailma.

Selleks on vajalik Skype Accessiga liitunud wifi-leviala ning uusim versioon Skype’i programmist, mida saab alla laadida Skype'i kodulehelt selle lingi kaudu: www.skype.com/go/download<_http3a_ id="Articlecontent/Body_3/Articlepara_2/a_2/_http3a__2" />>.

Eripakkumisena British Airwaysi töötajate streigiplaanidest mõjutatud reisijatele kehtib tasuta wifi võimalus Ühendkuningriigis ka veel esmaspäeval. Nii saavad Ühendkuningriigi lennujaamas ootavad reisijad tasuta interneti abil tööd teha või lähedastega suhelda.

Skype Access’i kasutamist võimaldavad traadita internetiteenuse pakkujad üle maailma. Täisnimekirja sobivatest wifi-levialadest leiab SIIN.

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara