Täna jagatakse Kuldmune

Täna õhtul selguvad Kuldmuna galal Nokia Kontserdimajas aasta parimad reklaamid.

Reklaamikonkursi Kuldmuna 2010 Grand Prix, Parim Klient, Aasta  Agentuur ja Üritusturunduse auhinnad antakse üle Mart Kolditsa ainuesitlusele tuleva improetenduse „Terminal“ käigus.

Tänavu esitati konkursile enam kui 600 tööd kolmes suures kategoorias: reklaami-, disaini-, ja sel aastal eraldi ka digitaalse reklaami kategoorias. Esmakordselt hindas þürii ka sotsiaalmeedia kasutamist.

48 tundi väldanud noortekonkursi peavõitu Pesamuna ihkab tänavu rekordarv osavõitjaid, ligi 40 võistkonda, kes pidid looma reklaamikavand lennufirmale Estonian Air.

Eesti Relaamiagentuuride Liit jagab parimatele reklaamitegijatele kuldmunasid juba 12. korda. Möödunud aastal pälvis Grand Prix Maanteeameti poolt tellitud sotsiaalkampaania „Ära unusta helkurit!“, parimaks kliendiks osutus Rakvere Lihakombinaat  ning Aasta Agentuuriks valiti Kontuur Leo Burnett.


 

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara