Autor: Lemmi Kann • 23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype paneb välja maailmavallutuse auhinna Eesti bändile

Tallinn Music Weeki toetaja ja partner Skype paneb teist aastat välja preemia festivalil esinevale Eesti bändile, kel festivali külaliste ja Skype’i meelest enim potentsiaali maailmas läbi lüüa.

Muusikasõbrad ja festivalikülalised saavad hääle oma lemmikbändi toetuseks anda tänasest kodulehel www.tallinnmusicweek.ee.

Võitjabänd saab auhinnaks 50 000 krooni väärtuses konsultatsiooni kogenud mänedžerilt või PR-konsultandilt, kes aitab bändi piiritagusele karjääril hoo sisse saada. „Soovisime, et auhind oleks midagi võimalikult konkreetset - sellist, millest bändil läbilöömiseks kohe käegakatsutavat kasu oleks. Et välisturul edusamme teha, on kriitiliselt oluline, et artistil on esindaja, kes temaga süstemaatiliselt tööd teeb,“ kommenteerib festivali korraldaja Helen Sildna.

„Skype on edukas seetõttu, et meil saavad andekad inimesed teha seda, mida nad kõige paremini oskavad ja millest innustuvad – ning seda igapool üle maailma. Näeme, et sama potentsiaal nagu tarkvaraarenduses, on Eestil ka muusikavaldkonnas. Seetõttu aitame Tallinn Music Weekil juba teist aastat leida ja toetada bändi, kelle loomingul on põhjust maailma vallutada,“ kommenteeris koostööd festivaliga Skype Eesti juht Sten Tamkivi. Tema sõnul oli heameel kuulda, et eelmisel aastal Skype’s Go Change The World auhinna toel tehtud Popidioti video pälvis aasta parima muusikavideo tiitli ja aitas bändi rahvusvahelisel areenil tutvustada. 

Skype's Go Change The World auhinna vääriline artist peab omama värskeid ideid ja uuenduslikku DNA-d. Bänd peab olema originaalne, silmapaistev ja samas ka piisavalt professionaalne, et lüüa läbi rahvusvahelisel areenil. Skype’i auhind pannakse välja konkreetse eesmärgiga – pakkuda võitnud bändile võimalus midagi kohe oma karjääri heaks reaalselt ära teha.

Tallinn Music Week'i kodulehel saavad muusikafännid tutvuda kõigi festivalil üles astuvate artistidega ning hääletada oma lemmiku poolt. Bändide videod leiab Tallinn Music Weeki ja Skype’i videoriiulil ning YouTube`st. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700