Autor: Lemmi Kann • 24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvine lennuplaan toob rohkem ja uusi lennuliine

Pühapäeval, 28. märtsil läheb Tallinna lennujaam üle suvisele lennuplaanile mis toob endaga kaasa hulgaliselt uusi liine ning muudatusi lennusagedustes.

Kokku on suvisel hooajal Tallinna lennujaamal koos kodumaiste lendudega rekordilised 34 sihtpunkti, mida teenindavad 12 lennufirmat. Lennujaam loodab, et nendele tuleb ka lisa.

Peamised muudatused suvises regulaarlendude lennuplaanis:

 ·         27. märtsil avab Lufthansa lisaks Frankfurdi liinile ka igapäevased lennud Tallinn – München liinil.

 ·         31. märtsil avab Air Baltic Tallinn – Tampere liini sagedusega 3 lendu nädalas.

 ·         1. mail avab Estonian Air hooajalised lennud Tallinn – Nizza liinil.

 ·         10. mail avab Poola lennukompanii LOT Polish Airlines igapäevased lennud Tallinn - Varssavi liinil.

 ·         11. mail avab Air Baltic Tallinn – Oulu liini sagedusega 3 lendu nädalas. Lennud toimuvad vahemaandumisega Turus.

 ·         1. juunil alustab Air Baltic lende Tallinn – Stockholm liinil sagedusega 5 lendu nädalas.

 ·         9. juunil avab Itaalia lennufirma Wind Jet hooajalised lennud Tallinn – Forli liinil.

 ·         5. juulil avab Estonian Air hooajalised lennud Tallinn – Ateena liinil.

Suvisel hooajal lendab Estonian Air Tallinn – Amsterdam liinil 6 korda nädalas ning taasavab hooajalised liinid Pariisi, Barcelonasse, Dublinisse, Rooma, Milanosse ning Hamburgi.

Air Baltic taasavab suvisel hooajal lennud Tallinn – Vilnius liinil sagedusega 11 lendu nädalas.

Lisaks suurendatakse suvisel hooajal võrreldes eelmise suvise või talvise hooajaga lennusagedusi mitmel olemasoleval liinil, sealhulgas Riia, Moskva ja Helsingi liinidel.

Tartu lennujaamast toimuvad suvisel hooajal lennud Riia (Air Baltic) ning Stockholmi (Estonian Air) liinil, kusjuures Riia liinil suurendatakse lennusagedusi kahele lennule päevas, Stockholmi liinil jätkuvad lennud neli korda nädalas.

Pärnu ning Kuressaare lennujaamadest toimuvad suvisel hooajal rahvusvahelised regulaarlennud Stockholmi suunal (Estonian Air).

Seoses üleminekuga suvisele lennuplaanile muutuvad osaliselt lendude lahkumis- ja saabumisajad ning seetõttu soovitab Tallinna lennujaam reisijatel jälgida oma reisibüroo või lennufirma informatsiooni.

Suvise lennuplaani kohta on võimalik infot saada Tallinna lennujaama koduleheküljelt aadressil www.tallinn-airport.ee ning infotelefonil 605 8888.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700