Klient: ostja-müüja vaidlused kerge lahendada kohtus

Euroopa Komisjoni eile avaldatud tarbijaturgude punktitabelist nähtub, et võrreldes teiste Euroopa Liidu riikidega ei usu Eesti tarbijad eriti võimalustesse kaitsta enda õigusi ning see usk on võrreldes varasemaga kahanenud.

Tarbijate olukord on aga halvenenud paljudes riikides, mille näitajaks on nende usaldus tarbijate õigusi kaitsvate valitsusasutuste ja valitsusväliste organisatsioonide vastu ning vaidluste lahendamise efektiivsus, vahendas ERR uuringu tulemust.

Kui 2008. aastal arvasid pooled tarbijad Eestis (EL27 54,6%), et olemasolevad õigusaktid kaitsevad neid piisavalt, siis 2009. aastal arvas nii 46,5%.

Eestis on aastaga vähenenud ka nende tarbijate protsent, kes usuvad, et müüjad austavad nende õigusi, ning kasvanud nende osakaal, kes on läinud eksitava reklaami õnge. Kui 2009. aastal arvas 46% tarbijaist, et ostja ja müüja vaidlust on kerge lahendada kohtus, siis mullu oli see protsent vaid 18,6.

Osale arutelus

 • Rivo Sarapik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara