MSN sattus pahavararünnaku alla

Tänase päeva jooksul on Microsofti poole pöördunud kasutajad, keda on üritanud korduvalt suhtlusprogrammi MSN lisada võõrad isikud või kellele on saadetud mitmeid viiteid, mis suunavad kasutaja ohtliku pahavaraga lehekülgedele.

„Microsoft palub tungivalt mitte võtta MSNis vastu kontakte, kelle isik pole teada. Samuti tasub üle kontrollida ka sõpradelt tulevad viited kahtlase väljanägemisega veebilehekülgedele,“ kommenteeris olukorda Microsoft Eesti tootejuht Pert Lomp. 

„Tegeleme probleemi lahendamisega nii ruttu kui võimalik, kuid palume samas ka kasutajatel endil olla tähelepanelikud ning mitte võõraid kontakte vastu võtta ega ilma kontrollimata linkidele vajutada. Vabandame kõigi kasutajate ees võimalike probleemide eest,“ ütles Lomp.

Sarnaseid teateid võõraste kontaktide ja ohtlike linkide kohta on tulnud ka Prantsusmaalt.

 

Osale arutelus

 • Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara