Lihavaidluse Rimi sotsiaalmeedias kaotas

Segadus eestimaise ja välismaise lihaga tõi poeketile Facebookis möödunud nädalal päevaga rohkem fänne kui poeketi enda fänniküljele.

Täna kella 12 seisuga oli Rimi fännilehel Facebookis 2386 liiget, Rimi vastastel lehtedel aga ületab kasutajate arv 3800. Suurimal neist, Boikott Rimile, läheneb fännide arv 3800le.

Kuidas Rimi tekkinud kriisile sotsiaalmeedias reageeris, jäi silma ka kommunikatsioonibüroo Vare&Jaakkola partnerile Jaan Varele, kes kirjutas firma kommunikatsiooniblogis, et kriisile Facebookis reageerimise ainsa positiivse elamuse sai ta Rimi fännilehe administraatori aktiivsest käitumisest Rimi enda lehel.

Vestlused toimusid samas kõikidel fännikülgedel ja soovida jättiski Rimi vaikimine nn anti-Rimi lehekülgedel. Enamus negatiivsest infost loodi ja arenes just "Boikott Rimile" lehel. Poekett seal aga sõna ei võtnud.

Loe ka kommunikatsioonibüroo Vare & Jaakkola partneri Jaan Vare analüüsi Rimi käitumise kohta kriisisitutasioonis.

Osale arutelus

 • Rivo Sarapik, Lemmi Kann

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara