Autor: Lemmi Kann • 13. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HP sülearvuti, mis mahub Sinu ridiküli

Sa sooviksid, et sülearvuti mahuks ridiküli? HP ja tunnustatud disainer Vivienne Tam tegid selle võimalikuks - juba järgmisel nädalal jõuab Eestisse uus suurepärase heli ja pildikvaliteediga ridikül-sülearvuti!

HP Mini 210 Vivienne Tami erimudel tegi oma poodiumidebüüdi New Yorgi moenädalal osana Vivienne Tami kollektsioonis.

Kombineerides HP tehnoloogia ja Tami rabava „Liblika Armastajate“ disaini, võib arvata, et HP Mini 210 Vivienne Tami versioonist saab kindlasti populaarne ja funktsionaalne moeaksessuaar. Kaaludes vaid 1,22 kg ning alla 3 cm läbimõõduga mahub see hõlpsalt käekotti ning on Sinu kaaslaseks kõikjal.

„Moedisainerina olen alati leidnud inspiratsiooni vastandlike asjade ühendamises,“ tunnistas Tam, „Kasutan arvutit igas eluvaldkonnas, seetõttu tunduski mulle loogiline mood ja tehnoloogia ühendada. Koostöös HP-ga lõime moodsa ja funktsionaalse tehnoloogiaaksessuaari.“

Arvuti disain, nagu ka Tami 2010 kevadkollektsioon, inspireeritud klassikalisest Hiina armastusloost „Liblika Armastajad“, mis räägib kauni loo vanadusest, romantikast ja inspiratsioonist. Rabavad liblikapildid on integreeritud arvuti kaanele HP Imprint tehnoloogiat kasutades.

HP Mini 2010 Vivienne Tam mudeliga käib kaasas eriline Liblika Armastajate teema, mis hõlmab endas liblikatega animeeritud stardimenüüd, erilisi Vivienne Tami ikoone ja kolme teemakohast taustapilti.

Arvuti on elegantse disainiga nii seest kui ka väljastpoolt ning sisaldab tarkvara, mis laseb fashionistadel efektiivselt töötada, olla pidevalt veebiga ühenduses ja samal ajal näha hea välja. Sisseehitatud veebikaameraga on võimelik videosid salvestada ning neid üles laadida, teha pilte ja sõpradega veebi kaudu suhelda. Ühe lihtsa sõrmeliigutusega saab veebikaamerat kasutada ka peeglina. HP QuickWeb tarkvaraga on võimalik arvuti koheselt käivitada ning kasutada Facebooki, Twitterit, kuulata muusikat, surfata internetis, saata e-kirju või inimestega suhelda.

Kaunist disainist hoolimata ei tee HP järeleandmisi kvaliteedi osas. Maksimaalse helikvaliteedi tagamiseks on HP valinud partneriks BeatsTM Dr DreTM. Arvuti võimaldab kuulata muusikat täpselt sellise kvaliteediga nagu artistidel plaanis oli.

Arvuti on heaks kaaslaseks mobiilsele moeteadlikule internetikesksele inimesele, pakkudes funktsionaalsust ja meelelahutust kuni 5,5 tunnise akukasutusajaga.  Arvutil on 25,65 cm diagonaaliga LED Brightview ekraan ja klaviatuur, mis kõigest 7% väiksem kui standardsülearvuti klaviatuur.

Arvutil on 2 GB mälu ning kuni 320 GB kõvaketas, automaatne varukoopiate süsteem ja Microsoft Windows 7 Premium operatsioonisüsteem.

Lisavarustusena kuulub arvuti juurde vastava disainiga arvutikott. HP Mini 210 Vivienne Tam arvuti jõuab müügilettidele eksklusiivses ja kaunis kinkekarbis.

HP Mini 210 Vivianne Tam on alates järgmisest nädalast saadaval vaid Elioni ja EMT esindustes ning Elioni e-poes aadressil http://pood.elion.ee

Ridikül-sülearvuteid saabub Eestisse piiratud koguses – vaid 100 tükki, hinnaga 7990 krooni. 

Kes on kes

Vivienne Tam on maailmakuulus disainer, kes pani oma moemajale aluse 1994. aastal. Tema riided ühendavad müstilise Aasia naiselikkuse ja modernse naise. Firma missiooniks on luua harmoonilisi riideid, mis rõhutaksid inimese iseloomu, ent oleksid samal ajal ka moodsad, kvaliteetsed ja sobilikud reisimiseks ning taskukohased. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700