PP: Kuldsõduriga kuulsust kogunud Kristina Normani isikunäitus

Tallinna Kunstihoones saab näha Kristina Normani esimest suurt isikunäitust „Me ei ole universumis üksi”.

Tõnismäe kuldsõduri aktsiooniga tõmbas Kristina Norman endale ootamatult palju meediakära ning kunsti kohta oli paljudel äkki midagi öelda.

Nüüd saavad kõik oma silmaga näha nii kuldsõdurit kui ka neid töid, mida Norman enne pressistaariks saamist tegi. Taaskord saab näha kuldsõduri ettevalmistavat tööd „Kogukond” ja ka hoopis teistsuguse monumendiga tegelevat videoinstallatsiooni, maavälistele olenditele püstitatud mälestuskiviga näituse nimitöös „Me ei ole universumis üksi.”

Norman on oma huviorbiiti võtnud väga tundliku teema – mälu, mäletamise ja nendega seotud füüsilised objektid. Mälu ei ole aga kunagi objektiivne. Erineva kollektiivse mälu kallale asumine eeldab hästi läbimõeldud ja rafineeritud tegutsemist. 

Normani töid iseloomustab nooruslikult tuline kirg oma subjekti vastu, teatav naiivsus ja tormakus. Kasuks tuleb siin võrdlus maailmanime Alfredo Jaariga, kelle hiljutine külaskäik Tallinnasse oli kunstiinimeste viimase aja tähtsündmus. 

Näitus jääb avatuks kuni 9. maini.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Ragne Nukk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara