Eesti 2010. aasta parim toiduaine on Fazeri must seemneleib

Eesti Toiduainetööstuse Liidu “Eesti parim toiduaine 2010” konkursi võitis Fazeri must seemneleib.

Eesti parim toit tervisele on Tervise kohupiimakreemid Ricotta (Põltsamaa Meierei Juustutööstus OÜ) Eesti parim mittealkohoolne jook Premium Õunamahl (AS Põltsamaa Felix)  ja Eesti parim alkohoolne jook Viru Valge (Liviko AS), teatas toiduainetööstuse liit.

Autasud parimatele tootjatele anti üle neljandat korda toimunud Toiduainetööstuse Aastakonverentsil. Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potiseppa sõnul näitab kuueteiskümnedat korda toimunud tootekonkurss seda, et vaatamata keerulisele turuolukorrale, kus  müüb suuresti soodus hind, on tootjad jätkanud investeerimist tootearendusse. “Uued tooted on tervislikumad, maitsvamad ja funktsionaalsemad, et rahuldada teadlike tarbijate ootusi,” kommenteeris Sirje Potisepp.

“Eesti Parima Toiduaine” konkursile laekunud toiduaineid hindas komisjon, kuhu kuulusid eelneva spetsiaalse koolituse läbinud toitumisteadlased, riigiametnikud, toiduajakirjanikud ja kaubanduse esindajad. Tootekonkursile esitati Eesti toidutootjate poolt kokku  112 toodet 27 ettevõttelt.

„Eesti Parim Toiduaine Piirkonna Väikeettevõttelt 2010“ konkursi võitis Nopri Talu Meierei OÜ Talukohupiim koorega.

Tootegruppide võidutooted olid:

Eesti Parim Pagaritoode 2010 - Fazer must seemneleib (Fazer Eesti AS)

Eesti Parim Lihatoode 2010 - Toorjuustutäidisega lihapallide tooteseeria (Rakvere Lihakombinaat AS)

Eesti Parim Kaste 2010 - Felix Sinepi ja mee kaste (AS Põltsamaa Felix)

Eesti Parim Piimatoode 2010 - Harmony südamejuust (Piimandusühistu E-Piim)

Eesti Parim Köögiviljatoode 2010 - Küüslaugukurk (AS Salvest)

Eesti Parim Valmistoode 2010 - Pannkookide tooteseeria (Saarioinen Eesti OÜ)

 

 

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara