Pärnus algab tsiklihooaeg

Laupäeval, 1. mail kuulutatakse Pärnus Rüütli platsil avatuks tsiklihooaeg, kus linnale antakse pidulikult üle ka Mootorratta Pealinn 2010 tiitel.

Mootorratturite kogunemine toimub Rüütli tänaval, kell 15.30 kuulutab linnapea Toomas Kivimägi tsiklihooaja avatuks ning Eesti Mootorrattaklubide Ühenduse President Aare Kõuts annab linnapeale üle Mootorratta Pealinn 2010 tiitli. 

Mootorratturid lõpetavad päeva piduliku osa paraadiga. "Kuna tsiklihooaja avamised ja lõpetamised on Pärnus toimunud ka eelnevatel aastatel, otsustasime seda tänavugi siin teha. Pärnus on alati tsiklihuvilisi hästi vastu võetud ning on igati õigustatud, et linn ka Mootorratta Pealinna tiitli saab“, lisas Aare Kõuts.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara