Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 28. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

5. mail toimub sekretäride infopäev 

5. mail toimub Tallinna Majanduskoolis sekretäride infopäev, mis on suunatud kõigile asjaajamisega seotud inimestele, kes puutuvad kokku dokumentide ja nende avalikustamisega, reiside korraldamise või suhtekorraldusega. 

Sekretar.ee lugejate jaoks on infopäeval osalemine soodsam. 

Infopäev on korraldatud koostöös Eesti Juhi Abi Ühinguga tähistamaks möödunud ametinädalat ja sekretäride päeva.

Tallinna Majanduskooli sekretäri- ja ametnikutöö osakonna juhataja Janne Kerdo sõnul peaks juht kindlasti lubama töötajal infopäeval osaleda.

"Iga organisatsiooni töötajal on õigus olla kursis oma erialavaldkonnaga. Saades uusi teadmisi saab kindlustunnet, et oled valinud õige ameti ja tahad seda teha parimal moel – olles hea asjaajaja,“ sõnas Kerdo. 

Käsitlemist leiavad järgmised teemad:

Andmekaitsespetsialist Gina Kilumets annab ülevaate igapäevases kasutamises olevatest dokumentidest: mis on isikuandmed; millised eraldiolevad isikuandmed moodustavad „andmed“, mida saab keegi kolmas „ära kasutada“; millistest põhimõtetest peab dokumentide avalikustamisel lähtuma; mis on asjaajaja roll ja kuidas käituda mistahes dokumentide avalikustamisel.

Internetitiurundusguru Priit Kallas tutvustab suhtevõrgustiku olulisust sekretäritöös – kuidas seda sekretärina organisatsiooni heaks tööle panna ja millised on sellega kaasnevad riskid.

Hardo Aasmäe räägib sekretäritööst minevikus. Vaadates sekretäri ülesandeid läbi aegade, leiab üles tarkuseterad, mida tasub kaasa võtta ka tulevikku.

ASi Baltic Tours müügidirektor kliendisuhete alal Krista Lepik räägib, miks on hea olla reisibüroo püsiklient ning kuidas korraldada oma firma reise kiiremini, paremini ja soodsamalt.

Infopäeva maksumus 350 krooni, sekretar.ee lugejatele 300 krooni.

Registreerimiseks tuleb saata oma andmed aadressil [email protected]:

- osaleja

- organisatsioon

- amet

- sekretar.ee lugeja : jah/ei

- e-post: 

- maksja

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700