Jalgpallireeglid saab selgeks rahvajalgpalli koolitusel

Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli koolituse, kus õpetatakse kõigile huvilistele treeneritöö algteadmisi, on läbinud 114 inimest.

"Rahvajalgpalli koolitus on suunatud algajatele treeneritele, õpetajatele, lapsevanematele, jalgpalliaktivistidele ja teistele huvilistele, et pakkuda neile treeneritöö algteadmisi. Koolitusel antakse edasi tehnilisi algteadmisi, vaatadakse, millised on põhilised vead, pakutakse sissejuhatust treeneritöösse, et inimesed mõistaksid, milline on juhendaja roll. Kellel pärast algkursust tekib tõsisem huvi töötada treenerina ja soovib omandada litsentsi, saab jätkata Treener III kursustel," selgitas Eesti Jalgpalli Liidu koolitaja Urmas Kirs.

Rahvajalgpalli koolitusi on korraldatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Kuressaares, osavõtjate seas on olnud seni litsentseerimata noortetreenereid, lapsevanemaid, kehalise kasvatuse õpetajaid, amatöörvõistkondade eestvedajaid ja teisi huvilisi.
 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara