Kärt Põldsam: töötaja kirjade sisu kontrollida oleks jaburus

Põrandastuudio juhi Kärt Põldsami sõnul elavad töötajad oma elu ning neil ei keelata tööl olles aeg-ajalt Facebookis käia või internetimakseid teha. Töötaja kirjade sisu jälgimine oleks aga Põldsami sõnul jaburus.

Põrandastuudio juhi Kärt Põldsami sõnul ei karda nad, et töötajad võiks pakkuda klientidele mustalt teenust, mis võiks eeldada rangemat kontrolli nende üle.
Buumiajast meenub Põld­sa­mile siiski üks juhtum, mil töötajad kutsuti haltuurat tegema ja kuna töömeestel olid seljas firma nimega töörõivad, tuli hiljem pretensioone omav klient kontorisse lärmama.  “Kui mees teeb töövälisel ajal naisele lapse, siis see pole ka minu asi, ja kui ta pole tööd tellinud minu firma kaudu, siis see minusse ei puutu,” sõnas Põldsam.

Parketipaigaldajatel pole ettevõttega seotud e-postiaadresse, kontoritöötajate kirjavahetust ei kontrollita. “Me ei ole keelanud kontorist  erakirju saata ning kirjade sisu kontrollida oleks jaburus,” ütles Põldsam.
“Töötajad elavad oma elu ja me ei keela neil aeg-ajalt Facebookis olla või internetimakseid teha. On selge, et kaheksa tundi järjest ei jaksa inimene ainult tööd teha,” sõnas ta. “Ka minu tööpäevad on praegu 10–12 tundi pikad ja vahepeal ma teen midagi muud, näiteks loen midagi, mis aitab mul saada paremaks inimeseks. Kui oled parem inimene, siis oled ka parem töötaja.”

Põldsami sõnul pärsiks pidev hirmulolek tööd. Aga samas ei tohi lasta tööl päris laadaks kätte minna. Nii keelati näiteks pikad kõned tuttavatega ära pärast seda, kui üks töötajatest pidas sõbrannadega tunniajalisi kõnesid.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

KAAMOS GROUP OÜ otsib BÜROOJUHTI

Kaamos Group OÜ

27. jaanuar 2019

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara