Kalev Pihl: indigolaste põlvkond ei vaja juhte

Tulevikumeeskonnad  on väikesed ja dünaamilised ning ei vaja enam juhte, rääkis organisatsiooni puudutavatest tulevikutrendidest portaalile juhtimine.ee Sertifitseerimiskeskuse juhataja Kalev Pihl.

Uskumus indigolaste põlvkonna olemasolust tähendab Pihli sõnul seda, et peale kasvav  põlvkond saab hakkama ilma juhita: nad suudavad eesmärkides ja tegevusplaanides kokku leppida ilma, et neid koordineeritaks, usub Pihl.

Tulevikus on Pihli hinnangul edukad väikesed ettevõtted, mis koosnevad sõpruskondadest, kes teevad nišiäri. "Näiteks ülikooliajast koos olnud ja õlut joonud sõpruskond, kes teeb nišiäri, suutes sellega edukas olla elu lõpuni. Kui Raplas või Eestis saaks äri otsa, siis kuna seda suudetakse maailmas müüa paljudesse kohtadesse, ei saa see kunagi otsa,“ rääkis Pihl, kelle sõnul suured ja arhailised hierarhiad ei ole pikas perspektiivis jätkusuutlikud, vaid tulevikus on edukad väikesed, dünaamilised ja paindlikud tiimid.           

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara