Abivajajatele kogutakse kasutatud rõivaid 

Kristiine Linnaosa Valitsus koostöös firmaga MTÜ Riidepunkt paigutas Kristiine linnaossa kogumiskastid, kuhu inimesed saavad tuua oma vanu, kuid veel korralikke rõivaid ja jalatseid, mis jagatakse edasi abivajajatele.

Kogumiskastid on paigutatud Tondi Selveri Neste bensiinijaama poolsesse parklasse ning Marja tänava ja Mustamäe tee ristmikul Neste bensiinijaama lähedusse. Varsti tuleb veel üks kogumiskast Tulika tänavale, Kristiine Kaubanduskeskuse lähedusse.

MTÜ Riidepunkt esindaja Taavi Toomara sõnul on nende eesmärgiks oma tegevusega abivajajaid aidata. “Selleks seame üles kogumispunkte, kuhu inimesed saavad tuua oma vanu rõivaid ja jalatseid, loovutatud esemed jagame meie omakorda abivajajatele,” lausus Toomara. “Esialgu sorteerime välja abivajajatele väärtuslikumad esemed, mille anname edasi kohalikele heategevusorganisatsioonidele. Näiteks kodutute varjupaigas on alati vajatud sokke ning muud esmavajalikku ning meie teeme nii, et need asjad sinna ka jõuaksid. Ülejäänud rõivad/jalatsid müüakse maha ning saadud müügitulu jagatakse teistele heategevusorganisatsioonidele, kes selle eest toetavad omakorda abivajajaid.”

 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara